Zet jij de knop om? Bespaar tot 85% energie met slimme led-verlichting voor de industrie.

Je zult versteld staan van de vele voordelen die Thorlux slimme led-verlichting te bieden heeft voor de industriële sector. Met geavanceerde technologie en slimme functies brengt deze verlichtingsoplossing tal van voordelen met zich mee voor elke organisatie in de industriële sector.

Efficiëntie en energiebesparing

Het gebruik van Thorlux slimme led-verlichting in de industriële sector leidt tot aanzienlijke energiebesparingen. De leds hebben een laag energieverbruik en gaan veel langer mee dan traditionele verlichting, waardoor je kosten en onderhoudsinspanningen aanzienlijk verminderen.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

De slimme functies van Thorlux led-verlichting stellen je in staat om de verlichting aan te passen aan de specifieke behoeften van jouw industrie omgeving. Met intelligente regelsystemen kun je bijvoorbeeld de helderheid, kleurtemperatuur en het schakelschema instellen, zodat de verlichting perfect aansluit bij verschillende werkprocessen en situaties.

Veiligheid en productiviteit

Het nauwkeurig afstellen van de verlichting met Thorlux slimme led-technologie draagt bij aan de veiligheid en productiviteit op de werkvloer. Door het optimaliseren van de verlichtingsniveaus kunnen potentiële gevaren beter worden waargenomen en verminder je het risico op ongelukken en fouten. Een goed verlichte werkomgeving verbetert ook het welzijn van werknemers en vermindert vermoeidheid, wat de productiviteit ten goede komt.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Thorlux heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Onze slimme led-verlichtingssystemen zijn energiezuinig en dragen bij aan een lagere CO2-uitstoot. Door over te stappen op deze milieuvriendelijke verlichtingsoplossing draag je bij aan een duurzamere toekomst. Bovendien helpt het SmartScan systeem je om gemakkelijk te kunnen rapporteren over jouw prestaties en energiebesparingen.

Kostenbesparing

Naast de besparingen op energieverbruik door zowel het inzetten van moderne en zuinige led-technologie, bespaar je ook doordat er in de meeste gevallen minder armaturen nodig zijn. De armaturen die geïnstalleerd worden hebben weinig tot geen onderhoud nodig en hoeven pas na lange tijd (soms wel > 100.000 branduren) vervangen te worden.

Voordelen

Kortom, de voordelen van Thorlux slimme led-verlichting voor de industriële sector zijn talrijk. Efficiëntie, flexibiliteit, veiligheid, duurzaamheid en kostenbesparing zijn slechts enkele van de vele positieve eigenschappen van deze geavanceerde verlichtingstechnologie. Aarzel niet om de overstap te maken en te profiteren van de indrukwekkende voordelen die Thorlux te bieden heeft. Kies voor een heldere toekomst met slimme led-verlichting en zet de knop om!

Ontvang het gratis e-book: “Geld verdienen met industriële led-verlichting”.

Het voordeel van slimme led-verlichting voor organisaties in de industriële sector.

Thorlux_engeland_2

Download de Whitepaper SmartScan

Lees alles over de voordelen en mogelijkheden van ons innovatie lichtregel- en monitoringssysteem SmartScan.

Medewerker Famostar algemeen
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met Thorlux

Bekijk onze referenties in de industriële sector.

Ulamo_1200x900

Ulamo poedercoating

Ulamo poedercoating in Ulft heeft gekozen voor een toekomstbestendige verlichtingsinstallatie met SmartScan monitoring.
Zandvoort Draadindustrie kiest voor slimme verlichting van Thorlux

Zandvoort draadindustrie

De verlichting bij Zandvoort Draadindustrie was aan vervanging toe. Ze hebben hierbij gekozen voor de slimme verlichting van Thorlux.
Bosch scharnieren verlichting Thorlux

Bosch Scharnieren

Hoe creëren we in de productieruimte een egaal lichtbeeld voor precisiemetingen met een zo zuinig mogelijk armatuur?
Thorlux verlichting

Heijs Food Products

Bij Heijs Food Products hebben wij in de productieruimte het A-Line armatuur van Thorlux toegepast.

Zet jij de knop om? Bespaar tot 85% energie met slimme led-verlichting voor de industrie.

De energiebesparingsplicht is een belangrijke maatregel die van toepassing is op organisaties binnen de industriële sector in Nederland. Deze plicht houdt in dat bedrijven verplicht zijn om energiebesparende maatregelen te nemen, met als doel het verminderen van hun energieverbruik en het terugdringen van de CO2-uitstoot. Led-verlichting biedt de sector industrie vaak een goede uitkomst.

Uitdaging

Voor veel organisaties kan deze energiebesparingsplicht als een uitdaging worden gezien, gezien de complexiteit van de industriële processen en de vaak grote hoeveelheden energie die worden verbruikt. Echter, door het nemen van doeltreffende maatregelen kunnen deze organisaties niet alleen voldoen aan de wettelijke verplichting, maar ook profiteren van aanzienlijke kostenbesparingen op lange termijn. Daarom is het essentieel dat organisaties zich bewust zijn van de mogelijkheden en voordelen die de energiebesparingsplicht met zich meebrengt.

Waar begin ik?

Een eerste stap voor organisaties is het in kaart brengen van hun energieverbruik en de mogelijke besparingsmogelijkheden. Hierbij kunnen ze de ondersteuning krijgen van energieadviseurs of gespecialiseerde bedrijven die hen kunnen helpen bij het identificeren van energiebesparende maatregelen op maat van hun specifieke behoeften. Onze lichtadviseurs staan ook voor je klaar om je op weg te helpen. Ze komen graag vrijblijvend langs voor een gratis lichtplan op maat!

Rapporteren

Naast het nemen van concrete maatregelen is het ook belangrijk dat organisaties zich bewust zijn van de rapportageverplichting die gepaard gaat met de energiebesparingsplicht. Ze moeten aantonen welke maatregelen ze hebben genomen en wat de resultaten zijn in termen van energiebesparing. Dit vereist een zorgvuldige administratie en monitoring van het energieverbruik, wat kan worden vergemakkelijkt door het gebruik van slimme meters en energiemanagementsystemen. Het SmartScan systeem van Thorlux biedt organisaties hier de oplossing.

Een mooie kans

Kort samengevat, de energiebesparingsplicht voor organisaties in de industriële sector is een kans om niet alleen te voldoen aan de wettelijke verplichtingen, maar ook om kosten te besparen en bij te dragen aan een duurzamere samenleving. Door energiebesparende maatregelen te implementeren en het energieverbruik te verminderen, kunnen organisaties een positief verschil maken en een voorbeeld stellen binnen hun sector. Met de juiste ondersteuning en expertise kunnen ze succesvol zijn in het behalen van hun energiebesparingsdoelstellingen en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk verminderen. Led-verlichting voor de industrie draagt hier aan bij.

Meer informatie over de energiebesparingsplicht?

Ontvang onze whitepaper Energiebesparingsplicht in de praktijk.

SmartScan in 1 minuut!

Waarom een lichtplan zo belangrijk is?

Je leest het in onze gratis whitepaper: “Het belang van een goed lichtplan”.

Led-armaturen gemaakt voor de industrie

Visio Thorlux

Visio

Armatuur met zeer lange levensduur. Een verzinkt stalen body extra beschermd met een poedercoating.
Comboseal Thorlux

Comboseal

Gepoedercoat, gietaluminium armatuur. Conform HACCP en BRC.
Thorlux productfamilie A-Line

A-Line

Armatuur met grote slagvastheid en hoge chemische resistentie door de polyester gecoate aluminium body met polycarbonaat afdekkap.
Thoroproof Thorlux

Thoroproof

Dit waterdichte, non-toxische, gemakkelijk reinigbare en robuuste armatuur heeft een verminderd besmettingsrisico.

Thorlux, specialist in slimme verlichtingssystemen

Thorlux is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van slimme verlichtingssystemen. Wij leveren onderhoudsvrije en energiebesparende oplossingen die zijn voorzien van onderscheidende technologie. Het is onze missie om met energiezuinige en slimme verlichting bij te dragen aan een CO₂-neutrale toekomst tegen zo laag mogelijke exploitatiekosten, zonder concessies te doen aan het lichtbeeld. Juist daarin bieden we toegevoegde waarde: wij zijn betrokken bij jouw project, maken een lichtplan om het juiste lichtbeeld te creëren en denken voortdurend mee over een zo gunstig mogelijke indeling van de lichtpunten.

De beste verlichtingsoplossing voor jouw vereisten

Ons team lichtadviseurs en engineers staat klaar om je te helpen en te adviseren over de beste verlichtingsoplossingen voor jouw eisen, inclusief lichtregel- en (energie)monitoringssysteem. Wij inventariseren, kijken naar de processen in jouw onderneming en maken op basis van de behoeften een lichtplan. We kijken daarbij naar kosteneffectieve verlichting, lage eigendomskosten en een hoog gebruikerscomfort. Dat is de reden dat de armaturen uitgerust zijn met SmartScan, een revolutionair draadloos lichtregelsysteem waarmee gebruikers het energieverbruik en de volledige operationele statusinformatie kunnen monitoren. SmartScan zorgt er bovendien voor dat het energieverbruik ten opzichte van conventionele verlichting tot wel 85% kan dalen. Je bespaart bovendien aanzienlijk op onderhoud.

Op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en LinkedIn!

Lees onze laatste blogs

Retrofit_2

De valkuilen van retrofitten met led-buizen

Het retrofitten van traditionele tl-verlichting door deze te vervangen met led-buizen kan aantrekkelijk lijken. Wij leggen de nadelen uit.
EBP_2_1200x900

Energiebesparingsplicht, wat betekent dat voor mij?

Onderweg naar Paris Proof maken organisaties duurzame keuzes. Een daarvan is de stap naar slimme ledverlichting.
Paris_Proof_1200x900

Onderweg naar Paris Proof

Onderweg naar Paris Proof maken organisaties duurzame keuzes. Een daarvan is de stap naar slimme ledverlichting.