De SmartScan demo: maak kennis met het slimme lichtregelsysteem SmartScan bij jou op locatie

Nieuw bij Thorlux: de SmartScan demo! Wil je weten of het slimme lichtregelsysteem SmartScan past bij jouw situatie? Boek dan een afspraak voor een bezoek van onze lichtadviseurs. Wij vertellen en laten alles zien over de nieuwste SmartScan- technologie. SmartScan is een draadloos lichtregelsysteem waarmee gebruikers hun energieprestatiegegevens kunnen bewaken en toegang krijgen tot volledige operationele informatie voor alle SmartScan verlichting- en noodverlichtingsarmaturen.

Enthousiaste reacties

Wij hebben al verschillende organisaties in Nederland bezocht en de reacties zijn enthousiast. Bezoekers vinden het prettig dat de kennis bij hun op locatie wordt gebracht en ze vinden het leerzaam om meer te weten over slimme verlichtingsoplossingen. Een bijkomend voordeel is dat ook gelijk verschillende collega’s kennis kunnen maken met de producten en technieken.

Blog_Rapporteren_1200x900

Boek een afspraak

Nieuwsgierig geworden? Boek een afspraak via onderstaand formulier wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een demo bij jou op locatie! Wij zorgen voor wat lekkers bij de koffie. Tot snel!

SmartScan demo boeken

Meer weten over het slimme SmartScan lichtregelsysteem?

SmartScan

SmartScan lichtregelsysteem

SmartScan is een revolutionair draadloos systeem dat het mogelijk maakt alle verlichting online en centraal te sturen en monitoren.

Human Centric Lighting

ColourActive (Human Centric Lighting)

ColourActive maakt gebruik van moderne led-technologie om zo de natuurlijke dag- en nachtcyclus na te bootsen.

Lichtoplossingen bij Kentalis

Thorlux zorgt voor de verlichting bij Kentalis onderwijs in Doetinchem

Kentalis Doetinchem is een school voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. De verlichting was toe aan vervanging en er werd gekozen voor SmartScan verlichting van Thorlux. Door de vervanging van tl naar led wordt er een aanzienlijke besparing gerealiseerd.

Wil je de SmartScan demo boeken?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Meer weten over het SmartScan lichtregelsysteem?

Download de whitepaper over SmartScan.