Led armaturen van Thorlux

Ben je op zoek naar een efficiënte en duurzame verlichtingsoplossing? Dan zijn armaturen van Thorlux een uitstekende keuze! In dit artikel zullen we bespreken wat led armaturen zijn, hoe ze werken en waarom Thorlux de beste optie is voor energiezuinige verlichting.

Wat zijn led armaturen?

Led armaturen zijn verlichtingsarmaturen die gebruik maken van led-technologie (Light Emitting Diode). In tegenstelling tot traditionele verlichtingssystemen, zoals gloeilampen en tl-buizen, gebruiken led armaturen veel minder energie en hebben ze een veel langere levensduur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren om aan diverse verlichtingsbehoeften te voldoen.

Hoe werken led armaturen?

In een led armatuur worden kleine led lampjes geplaatst die elektroluminescentie gebruiken om licht te produceren wanneer er stroom doorheen wordt geleid. Deze led’s zijn zeer efficiënt omdat ze nauwelijks warmte produceren en bijna al hun energie omzetten in licht. Dit resulteert in een aanzienlijke energiebesparing en draagt bij aan het verminderen van CO2-uitstoot.

Waarom Thorlux led armaturen?

Led armaturen van Thorlux zijn de ideale keuze als je op zoek bent naar energie-efficiënte en duurzame verlichting. Met hun hoogwaardige kwaliteit, energiezuinigheid en innovatieve ontwerpen bieden ze een betrouwbare oplossing voor diverse toepassingen. Stap over op led en geniet van lagere energiekosten en een milieubewustere verlichtingsoplossing.

Download de SmartScan whitepaper

Wil je meer informatie over slimme noodverlichting en SmartScan?

Thorlux_engeland_3

Onze productfamilies

Thorlux: de beste keuze voor led-verlichting

Als het gaat om armaturen is Thorlux een toonaangevende leverancier met jarenlange ervaring in de verlichtingsindustrie. We bieden een breed scala aan energiezuinige verlichtingsoplossingen voor verschillende toepassingen, zoals industrie, logistiek, kantoren, fabrieken, zorginstellingen, onderwijs, parkeergarages en openbare ruimtes.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Thorlux staat bekend om zijn hoogwaardige producten die voldoen aan strikte kwaliteitsnormen. De armaturen van Thorlux zijn ontworpen om lang mee te gaan en hebben een levensduur van tot wel 100.000 uur. Dit betekent dat je ze jarenlang kunt gebruiken zonder te hoeven investeren in vervangingen.

Energie-efficiëntie

Door over te stappen op led-verlichting van Thorlux kun je aanzienlijk besparen op je energiekosten. Ze gebruiken tot 80% minder energie dan traditionele verlichtingssystemen, waardoor je energierekening aanzienlijk zal dalen. Bovendien dragen ze bij aan een groenere en duurzamere wereld door de CO2-uitstoot te verminderen.

Flexibiliteit en innovatie

Thorlux biedt een breed scala aan verlichtingsarmaturen die aan verschillende verlichtingsbehoeften kunnen voldoen. Thorlux heeft de juiste oplossing voor jouw situatie. Daarnaast blijven we innoveren en nieuwe technologieën introduceren om tegemoet te komen aan de behoeften van de steeds veranderende verlichtingsmarkt.

Download de whitepaper Energiebesparingsplicht

De Energiebesparingsplicht handig en praktisch uitgelegd in onze whitepaper. Download gratis.

Thorlux_engeland_2

Thorlux led armaturen in de praktijk

Fluidor_1200x900_4

Fluidor Equipment

Fluidor Equipment kiest voor Thorlux vanwege het gewenste lichtbeeld
Tieltjens Precision Parts

Tieltjes Precision Parts BV

Bij Tieltjes Precision Parts te Ulft heeft Thorlux Nederland in de productiehal het Solow LED armatuur van Thorlux Nederland toegepast.
Zandvoort Draadindustrie kiest voor slimme verlichting van Thorlux

Zandvoort draadindustrie

De verlichting bij Zandvoort Draadindustrie was aan vervanging toe. Ze hebben hierbij gekozen voor de slimme verlichting van Thorlux.
Bosch scharnieren verlichting Thorlux

Bosch Scharnieren

Hoe creëren we in de productieruimte een egaal lichtbeeld voor precisiemetingen met een zo zuinig mogelijk armatuur?

Thorlux, specialist in slimme verlichtingssystemen

Thorlux is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van slimme verlichtingssystemen. Wij leveren onderhoudsvrije en energiebesparende oplossingen die zijn voorzien van onderscheidende technologie. Het is onze missie om met energiezuinige en slimme verlichting bij te dragen aan een CO₂-neutrale toekomst tegen zo laag mogelijke exploitatiekosten, zonder concessies te doen aan het lichtbeeld. Juist daarin bieden we toegevoegde waarde: wij zijn betrokken bij jouw project, maken een lichtplan om het juiste lichtbeeld te creëren en denken voortdurend mee over een zo gunstig mogelijke indeling van de lichtpunten.

De beste verlichtingsoplossing voor jouw vereisten

Ons team lichtadviseurs en engineers staat klaar om je te helpen en te adviseren over de beste verlichtingsoplossingen voor jouw eisen, inclusief lichtregel- en (energie)monitoringssysteem. Wij inventariseren, kijken naar de processen in jouw onderneming en maken op basis van de behoeften een lichtplan. We kijken daarbij naar kosteneffectieve verlichting, lage eigendomskosten en een hoog gebruikerscomfort. Dat is de reden dat de armaturen uitgerust zijn met SmartScan, een revolutionair draadloos lichtregelsysteem waarmee gebruikers het energieverbruik en de volledige operationele statusinformatie kunnen monitoren. SmartScan zorgt er bovendien voor dat het energieverbruik ten opzichte van conventionele verlichting tot wel 85% kan dalen. Je bespaart bovendien aanzienlijk op onderhoud.

Energie besparen met Thorlux

Handig uitgelegd in onze flyer. Bekijk hem hier!

Lightronics_1200x900_9

Veel gestelde vragen

Nee, led armaturen kunnen initieel duurder zijn dan traditionele armaturen, maar de lagere energiekosten en langere levensduur maken ze op de lange termijn kosteneffectiever.

Led-armaturen kunnen tot wel 80% minder energie verbruiken dan traditionele verlichtingstechnologieën, afhankelijk van het type en de toepassing. Slimme lichtregeling, zoals het SmartScan platform, laten deze besparing nog eens fors oplopen.

Een conventionele led-buis gaat vaak ongeveer 20.000 branduren mee. Tegenwoordig gaat een gemiddeld led-armatuur tot 50.000 uur mee. Moderne led-verlichtingsarmaturen, zoals die van Thorlux, onderscheiden zich met een brandduur tot wel 100.000 uur.

Ja. Al onze armaturen komen standaard met vijf jaar garantie. Daarbij geloven wij in een lange termijn relatie. Wij staan altijd klaar om mee te denken, ook buiten de garantie om.

Download ons gratis e-book

Geld verdienen met industriële led-verlichting. Benieuwd hoe? Lees dan onze gratis e-book!

De overstap naar led in sportaccommodaties