18 april 2023

Driedubbel besparen met de lichtoplossingen van Thorlux

Driedubbel besparen met slimme verlichting

Bij Thorlux geloven wij in een duurzame toekomst. Tijdens het ontwikkelen van onze eigen led-technologie en high performance armaturen draait alles om dit doel. Niet alleen voor ons, maar ook voor de eigenaar en gebruiker van de ruimte waar de armaturen komen te hangen. Dit doen wij bij Thorlux door onze slimme led armaturen te optimaliseren op elk vlak. Niet voor niets kun je driedubbel besparen met Thorlux armaturen. Wij leggen uit hoe dit werkt.

20230228_114900

Slimme lichtregeling

Ten eerste zijn verlichtingsarmaturen van Thorlux extreem zuinig. Met onze slimme sensoren, daglichtregeling en geavanceerde aanwezigheidsdetectie, gebruik je nooit meer licht dan nodig en gewenst is. Het maximale rendement wordt bereikt in combinatie met het slimme SmartScan monitoringssysteem. Hiermee kan op armatuurniveau een lichtbeeld bepaald worden. Constante monitoring zorgt voor een actueel inzicht in de besparing. Door slimme regeling van de verlichting met dit systeem kan de energiebesparing oplopen tot wel 85% op de huidige situatie.

Besparen op installatie- en onderhoud

Daarbij bespaar je met de lichtoplossingen van Thorlux op je installatie- en onderhoud. De armaturen van Thorlux zijn super eenvoudig te installeren. Daarbij communiceren de slimme armaturen met elkaar over een eigen mesh-netwerk. De armaturen hoeven dus alleen op een voeding aangesloten te worden. Dit maakt de voorbereiding aanzienlijk korter, en komt zeer goed van pas in renovatieprojecten. Daarbij zitten de slimme sensoren altijd in de armaturen van Thorlux verwerkt. Deze hoeven dus niet los aangesloten te worden. De zelf ontwikkelde led technologie van Thorlux heeft een extreem lange levensduur. Onderhoud wordt zo beperkt tot een minimum.

Thorlux led tl verlichting

De voordelen van een goed lichtbeeld

Bovendien zorgt de optimale output van onze lichtoplossingen ervoor dat er minder armaturen nodig zijn om het gewenste lichtbeeld te realiseren. Wij geloven in het belang van een goed lichtplan. Tijdens het opstellen van een lichtplan houden wij niet alleen rekening met de bestaande situatie en de wensen van de opdrachtgever. Wij hebben ook alle kennis in huis om te voldoen aan alle wettelijke normen en eisen op het gebied van bedrijfsverlichting. Het juiste lichtbeeld met de voorgeschreven lichtsterkte zorgt voor een verhoogde productiviteit op de werkvloer, vermindert de kans op ongelukken en productiefouten en kan een positief effect hebben de gezondheid van alle aanwezigen.

Oplossing voor de lange termijn

Daarom gaat besparen bij Thorlux veel verder dan morgen. Thorlux biedt lichtoplossingen voor de lange termijn. Licht dat werkt waar het nodig is, wanneer het nodig is en anders niet. Ons innovatieve SmartScan platform zet een stap verder in slim en duurzaam gebouwbeheer. Door de huidige energieprijzen is de terugverdientijd op slimme led verlichting korter dan ooit. Dit houdt in dat je relatief snel netto gaat besparen op je energierekening. Dit laten wij je graag zien door middel van een gratis lichtplan, waarin wij bewijzen dat de energiebesparing op de korte termijn al groot is.

Energiezuinig aan de slag met het SmartScan systeem

Download de whitepaper

Thorlux verlichting

De rol van slimme verlichting is groot in een gezonde en veilige omgeving. De slimme armaturen van Thorlux maken dit mogelijk. Ga jij ook driedubbel besparen met de slimme lichtoplossingen van Thorlux? Wij komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn ook actief op LinkedIn Daarnaast kun je bij ons een gratis lichtplan aanvragen.

Interesse in een gratis lichtplan?

Vraag hier je lichtplan aan

Medewerker Famostar algemeen
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met Thorlux

Andere blogs

Thorlux werkwijze fijne samenwerking

De Thorlux werkwijze

Wij onderscheiden ons met onze werkwijze, waarin wij graag betrokken zijn bij het gehele project. Maak kennis met de Thorlux werkwijze.
Blog-foto

Hoe geef ik invulling aan mijn energiebesparingsplicht?

Je hebt vast al gehoord van de energiebesparingsplicht die bedrijven hebben. Maar hoe zorg je ervoor dat je hieraan voldoet? Wij leggen het uit.
Retrofit_2

De valkuilen van retrofitten met led-buizen

Het retrofitten van traditionele tl-verlichting door deze te vervangen met led-buizen kan aantrekkelijk lijken. Wij leggen de nadelen uit.