Service van Thorlux

Bij Thorlux staan we klaar om je te helpen en te adviseren over de beste lichtoplossingen voor uw project. Ons team van adviseurs en engineers geven je graag persoonlijk advies en vinden voor elke situatie een unieke oplossing. Wij streven ernaar om met energiezuinige verlichting, tegen zo laag mogelijke exploitatiekosten bij te dragen aan een CO2-neutrale toekomst. Wij zijn betrokken bij uw projecten helpen je bij het lichtplan om het juiste lichtbeeld te krijgen. Dat is de service van Thorlux.

Gratis lichtplan

Kom je er zelf niet helemaal uit met het plan voor de verlichting? Voor het opstellen van een goed en duidelijk plan kun je bij ons terecht. Onze specialisten zijn expert in het maken van lichtplannen en het adviseren van de juiste armaturen voor jouw gebouw. Je kunt hier een aanvraag doen. Liever zelf aan de slag? Kijk dan eens bij onze downloads voor documenten die je op weg kunnen helpen.

Kennisbank, kennisvideo’s en veelgestelde vragen

In onze veelgestelde vragen vind je antwoorden op vragen die we vaker krijgen. Vragen die een uitgebreider antwoord vereisen nemen we op in onze Kennisbank of we maken er een kennisvideo van, zodat we voldoende uitleg kunnen geven over het onderwerp. Zo doen we ons best om iedereen te voorzien van de informatie die nodig is. Heb je een vraag over verlichting die nog niet op onze website te vinden is? Je kunt altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag verder.

Handige downloads

Bij onze downloads vind je niet alleen de productfolders en handleidingen van onze producten, maar ook verschillende kennisdocumenten waar je je voordeel mee kunt doen.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag? Neem contact op.

Downloads

Ben je op zoek naar handleidingen van onze producten? Of heb je de productfolders nodig? Kijk dan hier snel verder.

Veelgestelde vragen

Hier vind je veelgestelde vragen en antwoorden over onze producten en dienstverlening. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Kennisvideo's

We hebben video's gemaakt van onze belangrijke producten of innovaties. Bekijk hier alle video's.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk het volledige productassortiment.

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst