Verlichting leverancier

Verlichting van Thorlux Verlichting van Thorlux

Thorlux: dé betrouwbare verlichting leverancier

Ben jij op zoek naar een betrouwbare én specialistische leverancier van verlichting? Als groothandel van verlichting voorziet Thorlux installatiebedrijven van de modernste armaturen. We beschikken over een breed assortiment plafond- en wandlampen. We staan klaar om vragen te beantwoorden over de technische aspecten van Thorlux-producten en het gebruik ervan in specifieke omgevingen. Bekijk de producten of neem contact met ons op voor meer informatie.

Jouw groothandel voor verlichting

Ons team lichtadviseurs en engineers staat klaar om jou te helpen en te adviseren over de beste verlichtingsoplossingen voor jouw vereisten, inclusief lichtregel- en (energie)monitoringssysteem. Hierdoor kun jij voldoen aan de vraag van jouw klanten.

Thorlux is onderdeel van de FW Thorpe Plc-groep en heeft in Europa meer dan 600 lichtadviseurs. Daarnaast heeft Thorlux een sterke traditie in betrouwbare producten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

SmartScan

SmartScan lichtregelsysteem

SmartScan is een revolutionair draadloos systeem dat het mogelijk maakt alle verlichting online en centraal te sturen en monitoren.

Human Centric Lighting

ColourActive (Human Centric Lighting)

ColourActive maakt gebruik van moderne led-technologie om zo de natuurlijke dag- en nachtcyclus na te bootsen.

Thorlux verlichting voor de installateur

Voordelen van Thorlux als groothandel van verlichting

  • Draadloos koppelbaar, geen extra bekabeling nodig (230 V only);
  • Onze specialisten staan klaar om je gepersonaliseerd advies te geven;
  • Wij kunnen ondersteunen met het maken van een lichtplan;
  • Wij maken gratis het lichtplan voor jou;
  • Jouw klanten kunnen tot 85% energie besparen;
  • Help klanten bij het voldoen aan de Energiebesparingsplicht.

SmartScan: het draadloze lichtregelsysteem

SmartScan is een revolutionair draadloos lichtregelsysteem waarmee gebruikers het energieverbruik en de volledige operationele statusinformatie kunnen monitoren voor alle SmartScan standaard- en noodverlichtingsarmaturen. Met SmartScan verlagen je klanten niet alleen hun energieverbruik en CO²-footprint, ze besparen jaarlijks tijd en geld door het overzichtelijke onderhoudsrapport. De informatie is inzichtelijk via een webbased portal dat je overal op uw computer, laptop, tablet of smartphone kunt bekijken. Het is natuurlijk ook mogelijk dat klanten zelf inzicht krijgen en hierdoor zelf energie kunnen besparen.

Verlichting met ingebouwde CO² melder

De luchtkwaliteit in een ruimte meten met de verlichting? Het is mogelijk om aan de slimme verlichting van Thorlux een luchtkwaliteit sensor toe te voegen. Met deze sensor wordt het CO²-niveau, de luchtvochtigheid en de temperatuur gemeten. Deze gegevens zijn overzichtelijk en reallife terug te zien via het SmartScan systeem. Dit onderscheidende systeem zorgt ervoor dat jij jouw klanten een toekomstbestendige oplossing kunt bieden.

Help bedrijven te voldoen aan de Energiebesparingsplicht

Het is je vast niet ontgaan. Vanaf 2023 moeten alle bedrijfsgebouwen voldoen aan de Energiebesparingsplicht, ofwel Energielabel C. Jij kunt hier als installateur hulp in bieden. Benieuwd hoe jij dit het beste kunt aanpakken? Of ben je op zoek naar bepaalde armaturen? Bekijk dan onze producten of neem contact met ons op. We helpen en adviseren je graag.

Meer weten over de energiebesparingsplicht?

Download de whitepaper Energiebesparingsplicht en kom alles te weten over de verplichtingen en mogelijkheden.

Voorbeelden van SmartScan verlichting

Benieuwd naar onze referenties?

Benieuwd hoe slimme led-verlichting wordt toegepast? Bekijk onze referenties op de referentiepagina. Per referentie kun je foto’s en/of video’s bekijken, welke armaturen er gekozen zijn en waarom.

Bram Dieltjes
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met Bram