Hoe kies ik de juiste verlichting voor mijn bedrijf?

Welke verlichting passend is voor uw bedrijf, is afhankelijk van de ruimte waar de verlichting komt te hangen. Om te komen tot de lichtoplossing die bij jouw bedrijf passen, hanteren we bij Thorlux het volgende stappenplan:

  1. Allereerst plannen we een kennismaking in waar we jouw behoefte op het gebied van licht bespreken.
  2. Daarna maken we opnames van de ruimtes die opnieuw verlicht dienen te worden. Daarbij brengen we de huidige situatie in kaart en inspecteren we wat de toepassing van de ruimte is. We kijken ook hoe er wordt gewerkt en waar welk licht nodig is.
  3. Vervolgens stellen we een lichtplan op. Dit lichtplan lopen we altijd samen door, zodat jij precies begrijpt waar welke verlichting toegepast kan worden.
  4. Dan volgt het offertetraject en bespreken we de TCO (Total Cost of Ownership) en de terugverdientijd van jouw investering in verlichting.
  5. Wanneer dit allemaal rond is, kun je beginnen aan de plaatsing van de nieuwe verlichting. Dit kun je zelf doen of door een installateur laten verzorgen. Wij zorgen ervoor dat jij beschikt over de juiste middelen; denk daarbij aan een werktekening en stappenplan.
  6. Als alle verlichting geplaatst is en wij de armaturen gekoppeld hebben verzorgen wij de finale in bedrijfstelling. We groeperen de armaturen en kijken hierbij ook naar de expliciete klantwensen.
  7. Tot slot hebben we bij Thorlux onze eigen engineers die voor jou klaar staan bij klachten en storingen. Zij kunnen snel ter plaatse komen als je hulp nodig hebt.
Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Vraag een gratis lichtplan aan

Interesse in advies over jouw verlichting?

Deel het kennisbank artikel:

Gerelateerde kennisbank artikelen

Kennis

Hoe zit dat met daglicht en de Arbowet? Hoewel er geen geschreven verplichting is, beschrijft de Arbowet wel een veilige werkomgeving.

Algemeen

Een lichtplan is van belang om de juiste verlichting te kiezen voor uw bedrijf met verlichting die past bij de werkzaamheden in de betreffende ruimtes.

Kennis

ATEX verwijst naar een Europese richtlijn die zich richt op de beveiliging tegen explosieve atmosferen in verschillende omgevingen.