Visio Sport 1400mm 33465 lm breedstralend

De Visio Sport is ontwikkeld om te voldoen aan de bal-impact testen DIN EN 18032 deel 3 en DIN VDE 0710 deel 14. Met een extreem lange levensduur van 100.000 branduren, een output tot wel 179.7 LL/cW en een zeer lage verblindingswaarde levert de Visio Pro een uitstekende oplossing voor elke sportfaciliteit.

De Visio Sport is ontworpen voor de langst denkbare levensduur. Een aluminium body die gepoedercoat is met RAL 9006 zilver, zorgt voor maximale bescherming van de technische unit. Bovendien doorstaat de Visio Sport de bal-impact testen DIN EN 18032 deel 3 en DIN VDE 0710 deel 14. Zelf ontwikkelde led techniek met een levensduur van 100.000 uur (L70/B10) in combinatie met Lux Guard bescherming zorgen voor een extreem efficiënte lumen/watt verhouding. In combinatie met SmartScan zal de levensduur extra toenemen omdat de leds minder vaak en met minder vermogen branden.

De Visio Sport is een rank armatuur. Dit houdt in dat hij in verschillende lengtes steeds slechts 227 mm breed en 134 mm hoog, inclusief de RVS montagebrackets. Hierdoor komt het gestroomlijnde en onopvallende ontwerp in elke lengte terug. Voor sporters is verblinding bij naar boven kijken buitengewoon hinderlijk. De Visio sport blinkt uit in een bijzonder lage verblinding!

De installatie is simpel gemaakt, wat tijdsbesparend werkt: er zijn simpele montagebrackets voor zowel plafond- als pendelmontage, en de armaturen zijn voorzien van een 2 meter lange, reeds gemonteerde aansluitkabel.

LUX GUARD van Thorlux is een gepatenteerd ontwerp voor het delen van led-circuits. Als een led uitvalt, wordt de stroom ervan gedeeld via aangrenzende led-circuits, waardoor de helderheid van de overgebleven leds iets toeneemt. Zo wordt de lumenoutput gecompenseerd en zorgt LUX GUARD ervoor dat de armatuur de ontwerp lumenprestatie blijft leveren. Natuurlijk worden de onderhouds- en reparatiekosten hiermee meteen ook wezenlijk verlaagd!

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux armaturen worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze armaturen getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Opbouwarmatuur, High-bay
Toepassing
Sport
Montagewijze
Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP66

Video

Montagewijze
Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP66
IK-klasse
IK10
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Lichtstroom
25.000 - 50.000 lumen
Aansluitvermogen
150 - 250W
Powerfactor
> 0.95
Kleurtemperatuur
4000 K
Stralingskarakteristiek
Breedstralend
Materiaal
Poedergecoate verzinkt stalen body
Aansluitvermogen
238W
Lichtstroom
33465 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
zilver
Afmetingen
1311 x 227 x 134 mm
Klasse
1
Levensduur 25°C
100K L70/B10
energie-efficiëntie
140.6 LL/cW
Verblindingswaarde UGR
X=4; Y=8; S=1H
Axiaal 22.3
Parallel 22.2