Visio Pro 1400mm 23330 lm diepstralend

De Visio Pro is ontwikkeld voor extreme omstandigheden. Met een IP66 IK10 classificering is dit zuinige armatuur geschikt voor extreme omstandigheden, zoals de metaalbewerkingsindustrie, en locaties waar hygiëne belangrijk is, zoals de levensmiddelenindustrie. Met een extreem lange levensduur van 100.000 branduren, een output tot wel 179.7 LL/cW en in SmartScan uitvoering bruikbaar tot 18 meter hoogte levert de Visio Pro een uitstekende oplossing voor elk industriëel verlichtingsvraagstuk.

De Visio Pro is ontworpen voor de langst denkbare levensduur. Een aluminium body die vervolgens met een poedercoating (RAL 9006 zilver) extra beschermd is. Led levensduur van 100.000 uur (L70/B10), Lux Guard led bescherming en een extreem efficiënte lumen/watt verhouding. Bovendien voldoet de armatuur aan de voedselveiligheids-standaard HACCP

De Visio Pro is een rank armatuur: in de verschillende lengtes steeds slechts 227mm breed en 146mm hoog. Deze hoogte is inclusief de afmetingen van de rvs montagebrackets

De installatie is simpel gemaakt, wat tijdsbesparend werkt: er zijn simpele montagebrackets voor zowel plafond- als pendelmontage, en de armaturen zijn voorzien van een 2 meter lange, reeds gemonteerde aansluitkabel.

Deze armatuur voldoet aan de gestelde eisen van HACCP en BRC. Dit komt door de hoge waterdichtheid, de non-toxische kenmerken en de makkelijke reiniging. Hierdoor biedt hij een uitstekende oplossing ruimtes waar goede hygiëne belangrijk is, zoals bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie of andere productie- en opslagfaciliteiten.

LUX GUARD van Thorlux is een gepatenteerd ontwerp voor het delen van led-circuits. Als een led uitvalt, wordt de stroom ervan gedeeld via aangrenzende led-circuits, waardoor de helderheid van de overgebleven leds iets toeneemt. Zo wordt de lumenoutput gecompenseerd en zorgt LUX GUARD ervoor dat de armatuur de ontwerp lumenprestatie blijft leveren. Natuurlijk worden de onderhouds- en reparatiekosten hiermee meteen ook wezenlijk verlaagd!

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Toepassing

Functie
Opbouwarmatuur, High-bay
Toepassing
Industrie en techniek, Sport
Montagewijze
Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
-20
Maximum temperatuur
50
IP-klasse
IP66

Video

Montagewijze
Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP66
IK-klasse
IK10
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Verbindingswaarde
UGR < 19
Lichtstroom
10.000 - 25.000 lumen
Aansluitvermogen
100 - 150W
Powerfactor
> 0.95
Speciale berschermingsklasse
HACCP
Kleurtemperatuur
4000 K
Stralingskarakteristiek
Diepstralend
Materiaal
Poedergecoate verzinkt stalen body
Aansluitvermogen
149W
Lichtstroom
23330 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
zilver
Afmetingen
1311 x 227 x 146 mm
Temperatuurbereik
-20 tot 50°C
Klasse
1
Levensduur 25°C
100K L70/B10
energie-efficiëntie
156.6 LL/cW
Verblindingswaarde UGR
X=4; Y=8; S=1H
Axiaal 21.4
Parallel 17.6