Thoroproof Wide Body 9535 lm

De Thoroproof is een impact- en corrosiebestendig armatuur. Het design zorgt ervoor dat de Thoroproof eenvoudig reinigbaar is. Dit maakt deze armatuur uiterst geschikt in opslagfaciliteiten, industriële omgevingen en locaties waar vocht een uitdaging vormt.

De Thoroproof bestaat uit een lichtgrijze, corrosiebestendige body van polycarbonaat. Dit materiaal is extreem sterk, wat hem zijn robuuste karakter geeft. Daarbij zijn zowel de body als de eveneens polycarbonaat afdekkap vlamwerend.

De lichtkap kan met eveneens polycarbonaat clips bevestigd worden aan de body. Optioneel zijn deze clips in RVS leverbaar. De gematteerde kap is uitgevoerd met tal van prisma’s die zorgen voor een mooie spreiding van het licht met behoud van een goede (132,4) lumen/watt verhouding.

Zowel de body als de kap zijn ontworpen om weerstand te bieden tegen vocht en vuil. Tijdens het ontwerpproces zijn hoeken en/of gaten waarin vocht en vuil zich op kunnen hopen, weggewerkt. Hierdoor is het gehele armatuur zeer gemakkelijk te reinigen. Bovendien is hij IP65 geclassificeerd.

Deze armatuur voldoet aan de gestelde eisen van HACCP. Dit komt door de hoge waterdichtheid, de non-toxische kenmerken en de makkelijke reiniging. Hierdoor biedt hij een uitstekende oplossing ruimtes waar goede hygiëne belangrijk is, zoals bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie of andere productie- en opslagfaciliteiten.

Aan de armatuur zijn rvs brackets bevestigd die, met behoud van de IP-klasse, een snelle een eenvoudige installatie mogelijk maken.

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Toepassing

Functie
Opbouwarmatuur
Toepassing
Food, Industrie en techniek, Zorg, Sport
Montagewijze
Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
-20
Maximum temperatuur
40
IP-klasse
IP65

Video

Montagewijze
Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP65
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Lichtstroom
5.000-10.000 lumen
Aansluitvermogen
50 - 75W
Powerfactor
> 0.95
Speciale berschermingsklasse
HACCP
Kleurtemperatuur
4000 K
Stralingskarakteristiek
Breedstralend
Materiaal
Polycarbonaat body en cover
Aansluitvermogen
72W
Lichtstroom
9535 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
zilver
Afmetingen
1570 x 160 x 100 mm
Temperatuurbereik
-20 tot 40°C
Klasse
1
Levensduur 25°C
100K L70/B10
energie-efficiëntie
132.4 LL/cW
Verblindingswaarde UGR