Tau 1200 x 600 10350 lm

De Tau van Thorlux is speciaal voor operatiekamers en cleanrooms ontwikkeld. De plafondintegriteit blijft behouden als de afdeling wordt verwijderd. De armatuur is IP65 beneden het plafond, en IP54 daarboven en past op diverse plafondsystemen.

De Tau is ontworpen met een stalen behuizing, aluminium frame en een afwerking van RAL 9016 niet vergelende poedercoating.

De Tau is ontworpen als lichtoplossing voor cleanrooms en steriele omgevingen, zoals in de gezondheidszorg, labratoria, (food)industrie en elektrotechnisch ingerichte ruimtes.

Door het ontwerp van de Tau wordt de beschermde atmosfeer van de ruimte geborgd, zelfs als de afdekkap van de armatuur verwijderd is voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt.

De Tau heeft een levensduur van 100.000 branduren bij L80/B10.

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux producten worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze producten getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Paneel
Toepassing
Onderwijs, Zorg, Kantoor, Industrie en techniek, Sport, Food, Presentatie en verkoop, Utiliteit
Montagewijze
Plafond inbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP65

Video

Montagewijze
Plafond inbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP65
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Lichtstroom
10.000 - 25.000 lumen
Aansluitvermogen
100 - 150W
Powerfactor
> 0.90
Kleurtemperatuur
4000 K
Stralingskarakteristiek
Breedstralend
Materiaal
Polyester gecoat staal met aluminium
Aansluitvermogen
106W
Lichtstroom
10350 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
Wit (RAL 9016)
Afmetingen
600 x 600 mm
Klasse
I
Levensduur 25°C
100K L80/B10
energie-efficiëntie
97.6 LL/cW