SmartScan sceneplaat

Met de SmartScan sceneplaat kun je met één druk op de knop de juiste scene kiezen. Eenvoudig aan/uit, de 2 armaturen boven het projectiescherm uit, de achterzijde van de ruimte uit? Of één van de 5 dimstanden. Kies maar!

De SmartScan Scèneplaat stelt te gebruiker in staat om gemakkelijk te schakelen tussen aan, uit en verschillende vooraf ingeprogrammeerde lichtbeelden. Ook kan de installatie handmatig gedimd worden in 5 niveau’s.

Indien de SmartScan Scèneplaat aangesloten is op het vaste stroomnetwerk, kan deze ook bediend worden met de SmartScan app. Op deze manier is er altijd en overal controle over de verlichting.

De SmartScan Scèneplaat is ook beschikbaar met batterijvoeding. Meerdere Scèneplaatjes in het SmartScan netwerk kunnen gebruikt worden om vanuit verschillende punten de verlichting te bedienen. De Scèneplaatjes zijn te bevestigen op elke vlakke ondergrond via de meegeleverde plakstrips.

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux producten worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze producten getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
SmartScan componenten
Toepassing
Onderwijs, Zorg, Kantoor, Industrie en techniek, Sport, Food, Presentatie en verkoop, Utiliteit
Montagewijze
Wand opbouw
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP20

Video

Montagewijze
Wand opbouw
IP-klasse
IP20
Spanning
230V AC/DC
Afmetingen
86 x 86 x 35 mm
Klasse
II
Aantal scenes
5
Aantal dimfuncties
5
Overige functies
aan/uit