Realta IK11 1320 lm breedstralend

De Realta is een stijlvol buitenarmatuur. Naast de extreem hoge waterdichtheid en slagvastheid, zorgt de Realta ook voor een minimale opwaartse lichtlekkage. Dit maakt de Realta een uitstekende oplossing voor de buitenkant van elk pand.

Deze bijzondere en herkenbare buitenarmatuur combineert moderne led-technologie met een tijdloze vormgeving. De aluminium behuizing is sterk, corrodeert niet en gaat enorm lang mee. Ideaal voor het verlichten van buitenterreinen.

Deze buitenarmatuur is gemaakt om mee te gaan in extreme weersomstandigheden. Met een classificatie IP66 is de Realta helemaal waterdicht. Daarbij waarborgt classificatie IK11 het extreem robuuste karakter van deze armatuur, welke een impact van maar liefst 50 J aan kan. De Realta is een betrouwbare lichtbron voor buiten.

Lichtvervuiling is een actueel onderwerp, zeker bij het kiezen van de juiste buitenverlichting. Opwaarts licht verspreidt zich en vervuilt het natuurlijke lichtbeeld buiten. De Realta is ontworpen met een minimalisering van de lichtvervuiling in gedachte. De lichtlekkage van de Realta bedraagt slechts 2%, waardoor we kunnen stellen dat hij geen lichtvervuiling produceert.

LUX GUARD van Thorlux is een gepatenteerd ontwerp voor het delen van led-circuits. Als een led uitvalt, wordt de stroom ervan gedeeld via aangrenzende led-circuits, waardoor de helderheid van de overgebleven leds iets toeneemt. Zo wordt de lumenoutput gecompenseerd en zorgt LUX GUARD ervoor dat de armatuur de ontwerp lumenprestatie blijft leveren. Natuurlijk worden de onderhouds- en reparatiekosten hiermee meteen ook wezenlijk verlaagd!

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux armaturen worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze armaturen getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Opbouwarmatuur
Toepassing
Onderwijs, Zorg
Montagewijze
Wand opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP66

Video

Montagewijze
Wand opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP66
IK-klasse
IK11
Dimbaar
Nee
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Lichtstroom
1.000-2.500 lumen
Aansluitvermogen
5 - 20W
Powerfactor
> 0.95
Speciale berschermingsklasse
IK11
Stralingskarakteristiek
Breedstralend
Materiaal
Poedergecoat gietaluminium met polycarbonaat diffuser
Aansluitvermogen
11W
Lichtstroom
1320 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
zilver
Afmetingen
360 x 262 x 266 mm
Klasse
1
Levensduur 25°C
67K L80/B10
energie-efficiëntie
120.0 LL/cW