Glodome 20W

De Glodome is een rond armatuur met een opalen kap van polycarbonaat. De IP40 waarde (optioneel IP54) en het egale lichtbeeld van de Glodome maken de armatuur uitermate geschikt voor toepassing in doorstroomruimtes zoals trappenhuizen, hallen en informatiepunten. Met een hoge lichtopbrengst en een zeer lange levensduur is deze armatuur een betrouwbare keuze.

De opalen polycarbonaat kap van de Glodome zorgt voor een egaal lichtbeeld, waardoor deze armatuur goed in te zetten is in doorstroomruimtes en trappenhuizen.

De Glodome is ontworpen uit een aluminium behuizing afgewerkt in een niet vergelende polyester poedercoating.

De Glodome heeft een levensduur van 100.000 branduren (L80/B10) met een lichtopbrengst van 136.0 lumen/watt.

De Glodome is uitgevoerd met 4000K led technologie.

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux producten worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze producten getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Opbouwarmatuur
Toepassing
Onderwijs, Zorg, Kantoor, Industrie en techniek, Sport, Food, Presentatie en verkoop
Montagewijze
Wand opbouw, Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP40

Video

Montagewijze
Wand opbouw, Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP40
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Verbindingswaarde
UGR < 22
Lichtstroom
2.500-5.000 lumen
Aansluitvermogen
20 - 50W
Powerfactor
> 0.95
Kleurtemperatuur
4000 K
Stralingskarakteristiek
Breedstralend
Materiaal
Polyester gecoat aluminium
Aansluitvermogen
25W
Lichtstroom
2990 lm
Spanning
230V AC/DC
Afmetingen
Ø 382 x 155 mm
Klasse
I
Levensduur 25°C
100K - L80/B10
energie-efficiëntie
119.6 LL/cW
Verblindingswaarde UGR
X=4; Y=8; S=1H
Axiaal 21.9
Parallel 21.9