23 september 2021

NIEUW Visio armaturen

NIEUW Visio armaturen; de duurzaamste led-armaturen voor de industrie

Met de ontwikkeling van de Visio armaturen is Thorlux er in geslaagd om een high performance armatuur te maken die nog beter is dan zijn voorgangers. In het ontwerp is rekening gehouden dat de armaturen gedurende de hele levenscyclus een minimale impact hebben op het milieu. Zonder daarbij concessies te hoeven doen aan de prestaties, want de Visio armaturen hebben een hogere lichtopbrengst en gebruiken nog minder energie. Het Thorlux Smart Systeem maakt gebruik van de nieuwste digitale technologie die zorgt voor een eenvoudige, effectieve lichtregeling die het energieverbruik minimaliseert, maar met behoud een hoge mate van gebruikerscomfort.

Nieuw Visio armaturen
Thorlux Visio Pro

Hoogwaardig armatuur, minder belasting voor het milieu

De Visio armaturen bevatten, in vergelijking met de Solow XLED armaturen, 40% minder metaal, 64% minder PCb’s en 65% minder lenzen. Daarnaast hebben de ontwerpers ervoor gezorgd dat alle componenten eenvoudig te vervangen zijn op locatie. Op deze manier wordt de levensduur van het armatuur aanzienlijk verlengt, er hoeft alleen vervangen te worden wat kapot is. Het is zelfs mogelijk om in de toekomst de armaturen te upgraden naar nog efficiëntere leds. Doordat het zo eenvoudig is om componenten te wisselen, is het ook eenvoudig om de armaturen aan het eind van hun levensduur te recyclen.

Ontworpen voor de zwaarste omstandigheden

De Visio armaturen zijn speciaal ontworpen om optimaal te kunnen presteren in diverse industriële omgevingen. Of het nou gaat om productieruimten of magazijnen met veel stof of ruimten die regelmatig helemaal schoon gespoten worden, de Visio armaturen doorstaan het allemaal. Met vier lichtverdelingen en vijf wattage-opties is er een Visio voor elke montagehoogte en lichtniveau.

Technische specificaties

De armaturen zijn leverbaar in drie lengtes van 800 mm, 1400 mm en 2000 mm en variëren in wattage van 113W tot 364W. De armaturen worden beschermd door LUX Guard, een gepatenteerde stroomverdeling PCb- en circuitontwerpfilosofie ontwikkeld door Thorlux. Voor meer productspecificaties download de brochure.

Thorlux Visio

Interesse in een gratis lichtplan?

Vraag hier je lichtplan aan

Medewerker Famostar algemeen
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met Thorlux

Deel de blog:

Andere blogs

Thorlux werkwijze fijne samenwerking

De Thorlux werkwijze

Wij onderscheiden ons met onze werkwijze, waarin wij graag betrokken zijn bij het gehele project. Maak kennis met de Thorlux werkwijze.
Blog-foto

Hoe geef ik invulling aan mijn energiebesparingsplicht?

Je hebt vast al gehoord van de energiebesparingsplicht die bedrijven hebben. Maar hoe zorg je ervoor dat je hieraan voldoet? Wij leggen het uit.
Retrofit_2

De valkuilen van retrofitten met led-buizen

Het retrofitten van traditionele tl-verlichting door deze te vervangen met led-buizen kan aantrekkelijk lijken. Wij leggen de nadelen uit.