Zipline Eco 10975 lm diepstralend

De Zipline Eco is een lijnverlichtingsarmatuur ontworpen voor industriële toepassingen, met een snelle en gemakkelijke installatie en een zeer lange levensduur. Verschillende lensoptieken en de dynamische inzetbaarheid van deze lijnverlichtingsarmatuur zorgen voor een totaaloplossing in industriële en logistieke hallen.

De body van verzinkt staal zorgt voor een robuuste en betrouwbare armatuur.

Door toepassing van verschillende lensoptieken is deze armatuur zeer breed inzetbaar.

Met een lichtopbrengst van maar liefst 192.1 Lumen per Watt is de Zipline Eco een zeer zuinige en betrouwbare lijnverlichtingsoplossing.

De armaturen zijn eenvoudig en naadloos in een lijn te monteren middels een rvs veersysteem.

Deze armatuur is uitgerust met hoogwaardige leds met een kleurtemperatuur van 4000K.

LUX GUARD van Thorlux is een gepatenteerd ontwerp voor het delen van led-circuits. Als een led uitvalt, wordt de stroom ervan gedeeld via aangrenzende led-circuits, waardoor de helderheid van de overgebleven leds iets toeneemt. Zo wordt de lumenoutput gecompenseerd en zorgt LUX GUARD ervoor dat de armatuur de ontwerp lumenprestatie blijft leveren. Natuurlijk worden de onderhouds- en reparatiekosten hiermee meteen ook wezenlijk verlaagd!

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux armaturen worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze armaturen getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Lichtlijn
Toepassing
Industrie en techniek, Presentatie en verkoop
Montagewijze
Pendel
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP20

Video

Montagewijze
Pendel
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP20
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Lichtstroom
10.000 - 25.000 lumen
Aansluitvermogen
50 - 75W
Powerfactor
> 0.90
Kleurtemperatuur
4000 K
Stralingskarakteristiek
Diepstralend
Materiaal
Gegalvaniseerd staal
Aansluitvermogen
67W
Lichtstroom
10975 lm
Spanning
230V AC/DC
Afmetingen
1500 x 90 x 74 mm
Klasse
I
Levensduur 25°C
100K - L70/B10
energie-efficiëntie
163.8 LL/cW