Welby XL 10975 lm diepstralend

De Welby is een gemakkelijk te installeren, zeer efficiënte armatuur voor onder andere werkplaatsen, datacenters en assemblageruimtes. Met een zeer hoge lichtopbrengst in zowel een smal- als breedstralende optiek zorg je voor een uitstekend verlichte werkplek en een veilige en productieve werkomgeving.

De volledig stalen behuizing met een afwerking van niet-vergelend polyester Wit (RAL 9016) zorgt ervoor dat de armatuur ook na lange tijd zijn kleur behoudt.

Deze armatuur is verkrijgbaar met zowel een smal- als breedstralende optiek. Hierdoor is de armatuur zeer divers inzetbaar.

Door het toepassen van individuele lenzen per led heeft deze armatuur een zeer lage verblindingswaarde (UGR).

Met een lichtopbrengst van maar liefst 186.3 Lumen per Watt is deze armatuur een zeer zuinige en betrouwbare verlichtingsoplossing.

LUX GUARD van Thorlux is een gepatenteerd ontwerp voor het delen van led-circuits. Als een led uitvalt, wordt de stroom ervan gedeeld via aangrenzende led-circuits, waardoor de helderheid van de overgebleven leds iets toeneemt. Zo wordt de lumenoutput gecompenseerd en zorgt LUX GUARD ervoor dat de armatuur de ontwerp lumenprestatie blijft leveren. Natuurlijk worden de onderhouds- en reparatiekosten hiermee meteen ook wezenlijk verlaagd!

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux armaturen worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze armaturen getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Opbouwarmatuur
Toepassing
Industrie en techniek, Sport
Montagewijze
Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP20

Video

Montagewijze
Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP20
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Lichtstroom
10.000 - 25.000 lumen
Aansluitvermogen
50 - 75W
Powerfactor
> 0.90
Kleurtemperatuur
4000 K
Stralingskarakteristiek
Smal
Materiaal
Polyester gecoat staal
Aansluitvermogen
67W
Lichtstroom
10975 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
Wit (RAL 9016)
Afmetingen
1570 x 112 x 64 mm
Klasse
1
Levensduur 25°C
100K L70/B10
energie-efficiëntie
163.8 LL/cW
Verblindingswaarde UGR