Solow Xled 175W

De Solow X-led Opal biedt een high- en low bay lichtoplossing met een zeer hoge lichtoutput tot wel 33.450 lumen en een efficiëntie tot wel 146 lumen/watt.

De Solow X-led Opal bestaat uit een verzinkte stalen behuizing met een niet vergelende polyester afwerking (RAL 9016). Het vlakke en dunne design zorgt voor een zeer hoog outputoppervlak met opalen afdekking.

De opalen cover van de Solow X-led Opal zorgt voor een zeer gelijkmatige lichtdistributie. Ideaal voor toepassingen waar de individuele led’s niet zichtbaar moeten zijn.

Met SmartScan sensoren geschikt voor een montagehoogte tot wel 18 meter zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de aanwezigheidsdetectie.

Ook in SmartScan uitvoering hoeft de Solow X-led Opal slechts op de voeding aangesloten te worden. Aanvullende bekabeling is bij de montage niet nodig. Hierdoor is deze armatuur een zeer geschikte optie voor een retrofit oplossing.

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux producten worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze producten getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Opbouwarmatuur, Low-bay
Toepassing
Industrie en techniek, Presentatie en verkoop
Montagewijze
Plafond opbouw, Pendel
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP20

Video

Montagewijze
Plafond opbouw, Pendel
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP20
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Lichtstroom
10.000 - 25.000 lumen
Aansluitvermogen
150 - 250W
Powerfactor
> 0.95
Kleurtemperatuur
4000 K
Stralingskarakteristiek
Breedstralend
Materiaal
Polyester gecoat verzinkt staal
Aansluitvermogen
188W
Lichtstroom
23315 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
Wit (RAL 9016)
Afmetingen
1473 x 333 x 50 mm
Klasse
I
Levensduur 25°C
100K - L70/B10
energie-efficiëntie
124.0 LL/cW