SmartScan Gateway

De SmartScan Gateway is de hoofd controle unit en tevens de webinterface van de aangesloten SmartScan armaturen. Inpandig door middel van een eigen 868 Mhz netwerk. De communicatie naar de cloud gaat via gsm en is dus niet afhankelijk van een internetverbinding. De Gateway verzorgt ook de communicatie van alle mogelijke instellingen.

Centrale monitoring voor maximaal 250 SmartScan verlichtings- en noodverlichtingsarmaturen per SmartScan Gateway. Het monitoren en aansturen van grotere installaties wordt eenvoudig mogelijk gemaakt door meerdere Gateways te installeren. Afhankelijk van de armaturen wordt de bovengenoemde grens van 250 armaturen per Gateway aangehouden.

De armaturen en de Gateway communiceren draadloos met elkaar op een eigen 868 Mhz Mesh-netwerk. Het voordeel aan dit lage frequentienetwerk is dat deze nooit vol kan zijn. Daarbij stoort dit signaal nooit met andere vormen van dataoverdracht, zoals bijvoorbeeld WiFi of Bluetooth. Hierdoor hoeft er geen aanspraak gedaan te worden op het (soms beveiligde) netwerk van de eindgebruiker, en is er geen kans op verstoringen van diverse andere apparatuur.

De SmartScan Gateway communiceert draadloos met de SmartScan verlichtings- en noodverlichtingsarmaturen, waardoor er geen aanvullende bekabeling of aansluiting nodig is. De Gateway hoeft slechts op de netspanning aangesloten te worden.

De verbinding van de Gateway naar het web gaat via een gsm signaal. Er is dus geen internetverbinding nodig

Alle Thorlux producten worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze producten getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
SmartScan componenten
Toepassing
Onderwijs, Zorg, Kantoor, Industrie en techniek, Sport, Food, Presentatie en verkoop, Utiliteit
Montagewijze
Wand opbouw
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP65

Video

Montagewijze
Wand opbouw
IP-klasse
IP65
Materiaal
Polycarbonaat
Spanning
230V AC/DC
Kleur
Wit (RAL 9016)
Afmetingen
275 x 158 x 50 mm
Klasse
1