SmartScan Air Quality sensor

De SmartScan Air Quality sensor bewaakt 3 belangrijke parameters: temperatuur, CO2 en de luchtvochtigheid. Gekleurde led-indicatoren geven de actuele status aan zodat de gebruiker indien nodig actie kan ondernemen. Een samenvatting van de luchtkwaliteitsgegevens wordt meegenomen in de dagelijkse statusupload naar de SmartScan webserver. De sensor heeft 3 niveaus, variërend van inactief, semi-actief tot actief voor respectievelijkzorginstellingen of kantoren, retail of sporthallen.

De SmartScan Luchtkwaliteitssensor meet gedurende dag continue de luchtkwaliteit op basis van de temperatuur, de luchtvochtigheid en het aanwezige CO2 gehalte.

De polycarbonaat behuizing welke afgewerkt is met een niet vergelend wit (RAL9016) zorgt ervoor dat deze sensor lang zijn witte kleur behoudt.

Door de SmartScan Luchtkwaliteitssensor binnen het bereik van het SmartScan mesh-netwerk te plaatsen, zijn alle gegevens overzichtelijk te zien in de desbetreffende SmartScan omgeving. Daarnaast is de status af te lezen via gekleurde led-indicatoren

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux producten worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze producten getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
SmartScan componenten
Toepassing
Onderwijs, Zorg, Kantoor, Industrie en techniek, Sport, Food, Presentatie en verkoop, Utiliteit
Montagewijze
Wand opbouw
Minimum temperatuur
0
Maximum temperatuur
50
IP-klasse
IP40

Video

Montagewijze
Wand opbouw
IP-klasse
IP40
Materiaal
Polycarbonaat
Spanning
230V AC/DC
Kleur
Wit (RAL 9016)
Afmetingen
86 x 62 x 123 mm
Klasse
1