SkyPro inbouw 3750 lm

De SkyPro is een van de armaturen uit de SkyCore familie. Armaturen in deze productfamilie zijn allemaal gebouwd op dezelfde basis, wat niet alleen vanuit een duurzaamheidsperspectief is gedaan. Ook zorgt het voor meer installatie- en onderhoudsgemak. Daarbij krijgen stof, vuil en vliegen in dit ontwerp geen kans. De SkyPro levert uitstekende prestaties en geeft zeer zacht licht met een lage verblindingswaarde.

Een veelzijdige armatuurfamilie voor elke ruimte. SkyCore bestaat uit de SkyGlo, de SkyPro en de SkyDome. Of je nu een lage verblindingsgraad in kantoren wilt bereiken, zacht verlichte verkeersruimten wilt creëren of om stimulerende omgevingen zoals klaslokalen te verlichten, SkyCore producten bieden de oplossing. De gedeelde body van deze armatuurfamilie zorgt voor verbeteringen op toepasbaarheid, installatie- en onderhoudsgemak en duurzaamheid.

SkyPro heeft een homogeen verlicht oppervlak om elk interieur aan te lichten. De speciale ‘low glare’ polycarbonaat kap zorgt voor de lage UGR-waarde. Ideaal voor ruimtes waar zacht, diffuus licht met een lage verblindingsgraad gewenst, of zelfs vereist is, zoals kantoor- en utiliteitsruimtes, onderwijslocaties en retail.

Met prestaties tot wel 146,9 lumen per Watt zijn armaturen uit de SkyCore familie uiterst efficiënt. Hoe hoger deze efficiëntie, des te minder energie er nodig is om het gewenste of benodigde lichtbeeld te realiseren. Hierdoor wordt een optimaal lichtbeeld gecombineerd met een lage milieubelasting.

Thorlux heeft een grote passie voor het minimaliseren van milieu-invloeden. Bij de ontwikkeling van de SkyCore-familie waren productie-efficiëntie en minimaliseren van afval belangrijke overwegingen. Deze aanpak heeft geleid tot een verandering in het ontwerpproces. Het R&D-team heeft alle toe te passen materialen zorgvuldig her-overwogen om zo het ontwerp te optimaliseren en te waarborgen dat er minimaal afval geproduceerd wordt tijdens de productie. Met armaturen uit de SkyCore familie wordt de algehele milieu-impact verlaagd. Daarbij zorgt de gedeelde basis van de armaturen voor meer mogelijkheden om materialen te hergebruiken. Dit vermindert ook de afvalstroom.

LUX GUARD van Thorlux is een gepatenteerd ontwerp voor het delen van led-circuits. Als een led uitvalt, wordt de stroom ervan gedeeld via aangrenzende led-circuits, waardoor de helderheid van de overgebleven leds iets toeneemt. Zo wordt de lumenoutput gecompenseerd en zorgt LUX GUARD ervoor dat de armatuur de ontwerp lumenprestatie blijft leveren. Natuurlijk worden de onderhouds- en reparatiekosten hiermee meteen ook wezenlijk verlaagd!

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Toepassing

Functie
Paneel
Toepassing
Kantoor, Utiliteit, Onderwijs, Presentatie en verkoop
Montagewijze
Plafond inbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP40

Video

Montagewijze
Plafond inbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP40
IK-klasse
IK09
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Verbindingswaarde
UGR < 19
Lichtstroom
2.500-5.000 lumen
Aansluitvermogen
20 - 50W
Powerfactor
> 0.95
Kleurtemperatuur
4000 K
Materiaal
Poedergecoate verzinkt stalen body
Aansluitvermogen
24W
Lichtstroom
3750 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
Wit (RAL 9016)
Afmetingen
597 x 597 x 132 mm
Klasse
1
Levensduur 25°C
100K L80/B10
energie-efficiëntie
156.2 LL/cW
Verblindingswaarde UGR
X=4; Y=8; S=1H
Axiaal 17.8
Parallel 17.9