Heino Modus

Heino Modus kiest voor lichtoplossing van Thorlux vanwege de veiligheid en kwaliteit

Heino Modus is een modelmakerij waar mallen gemaakt worden voor verschillende sectoren. In een werkomgeving waar veel met de hand gewerkt wordt, en waar kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan, heeft Thorlux de nieuwe verlichting mogen verzorgen. Een goed lichtbeeld zorgt voor een veilige en stimulerende werkomgeving. Daarom kiest Heino Modus voor Lichtoplossing van Thorlux.

Projectinformatie

Branche
Industrie
Type bedrijf
Productie
Adres
C. Huijgensstraat 17
Postcode
8141 GM
Plaats
Heino

Over het bedrijf

Heino Modus Modelmakerij is een organisatie die zich bezighoudt met het maken van verschillende soorten mallen. Zo maken zij mallen voor trappen, wanden, balkons en diverse andere modellen. Wegens het vakmanschap binnen de organisatie produceren zij ook speciale mallen, die vanwege de specifieke eisen maatwerk vragen. De organisatie is gevestigd in Heino.

Veilig vakmanschap

In een omgeving waar vakmensen precisiewerk verrichten, mag de rol van goede verlichting niet onderschat worden. Mallen die gebruikt worden in bijvoorbeeld bouwprojecten, zoals een balkon of een trap, moeten aan zeer specifieke afmetingen en eisen voldoen. Daarbij moeten ze degelijk in elkaar zitten, om zo een bepaald niveau van kwaliteit te behalen. Goede verlichting zorgt ervoor dat de foutenmarges op de werkvloer lager worden en kan het welzijn verbeteren.

Daarnaast biedt goede verlichting ook een uitstekend antwoord op de veiligheidsvraag die speelt in elke organisatie waar gewerkt wordt met zware materialen en professionele apparatuur. Goede verlichting zorgt voor een kleinere kans op ongelukken op de werkvloer. Bekijk de resultaten hieronder.

Projectinformatie

Branche
Industrie
Type bedrijf
Productie
Adres
C. Huijgensstraat 17
Postcode
8141 GM
Plaats
Heino

Bekijk onze lichtoplossingen

De Visio van Thorlux is de beste oplossing voor elke industrievraag.

Foto’s van het eindresultaat

Benieuwd naar andere referenties?

Voor iedere branche hebben wij de juiste oplossing voor noodverlichting.

Bram Dieltjes
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met Bram