Green Chemistry Campus

Green Chemistry Campus kiest voor Thorlux

De Clara 720 is een uniek rond led-pendelarmatuur dat een efficiënte verlichtingsoplossing biedt voor onder meer entrees, toonzalen, kantoren, winkels, scholen en trappenhuizen. De Clara 720 is bijzonder fraai vormgegeven, heeft een hoge lichtopbrengst en een prachtig lichtbeeld. Het armatuur biedt directe en indirecte verlichting met als optie rode, groene of blauwe uplighting. De Clara 720 kan ook rechtstreeks op het plafond worden gemonteerd. Het pendelarmatuur is spatwaterdicht (IP 40).

Projectinformatie

Branche
Onderwijs
Type bedrijf
Campus
Adres
Auvergnedijk 2
Postcode
4612 PZ
Plaats
Bergen op Zoom

Over het bedrijf

Op de Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom werken ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan de opschaling van nieuwe, duurzame materialen en chemicaliën voor de bouwmatrialen- en verpakkingsindustrie. Hernieuwbare grondstoffen zoals olifantsgras, gft- en houtafval vormen daarvoor de basis. De campus biedt members van de Green Chemistry Campus Community niet alleen toegang tot faciliteiten zoals laboratoria, een demo facility en kantoorruimte, maar ook toegang tot ondersteuning op het gebied van financiering, marketing en technologie.

Green Chemistry Campus kiest voor Thorlux

Samen met Global Innovator is Thorlux Nederland een proef gestart met slimme verlichting op de campus. In dit gezamenlijke project werken we aan een verbetering van het werkklimaat voor de community leden en een vermindering van het energieverbruik tot 60 procent. Hiervoor worden de slimme lichtoplossingen van Thorlux Lighting ingezet. Met deze pilot neemt de Green Chemistry Campus deel aan het IKARES-project (Intelligente KoolstofArme Energie Systemen), dat mede door de Europese Unie vanuit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling wordt gefinancierd.

Projectinformatie

Branche
Onderwijs
Type bedrijf
Campus
Adres
Auvergnedijk 2
Postcode
4612 PZ
Plaats
Bergen op Zoom

Bekijk onze lichtoplossingen

De Flexline van Thorlux biedt eindeloze mogelijkheden.

Foto’s van het eindresultaat

Benieuwd naar andere referenties?

Voor iedere branche hebben wij de juiste oplossing voor noodverlichting.

Bram Dieltjes
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met Bram