Fluidor Equipment

Fluidor Equipment kiest voor lichtoplossing van Thorlux 

Fluidor Equipment kiest voor lichtoplossing van Thorlux Nederland vanwege de hoge opbrengst van de armaturen en de hoge kwaliteit. In een werkomgeving waar het foutenmarge extreem laag moet zijn en waar detailwerk verricht moet worden, is een goede lichtoplossing van essentieel belang. Thorlux is al jaren gespecialiseerd in industrieverlichting.

Projectinformatie

Branche
Industrie
Type bedrijf
Productie
Adres
Ramgatseweg 25
Postcode
4941 VN
Plaats
Raamsdonksveer

Over het bedrijf

Fluidor Equipment is een ontwikkelaar en producent van productiemachines en materiaal. Het bedrijf opereert op internationale schaal, maar zit met haar hoofdkantoor in Raamsdonksveer.

De organisatie maakt hoogwaardige machines voor in de voedingsindustrie. Van grote verwerkingsmachines, die de hele dag draaien, tot transportbanden die het kloppend hart zijn van de productielijn.

Voedselveiligheid begint bij goede apparatuur

Hoewel Fluidor Equipment zelf geen voedingsmiddelen produceert, heeft zij wel een grote invloed op de voedselveiligheid. Daarom staat kwaliteit en degelijkheid van de producten die zij verstrekt altijd voorop. Deze machines draaien soms dag en nacht in de voedselverwerkingsindustrie.

De juiste verlichting draagt hier in het productieproces aan bij. Goede verlichting van de werkplek, om het foutenmarge tot een minimum te beperken, maar ook het welzijn en de veiligheid op de werkvloer te borgen.

Naast de hoge lichtopbrengst is ook het robuuste karakter van Thorlux armaturen in het voordeel van Fluidor Equipment. Door de stevigheid en het hoge aantal branduren hoeft Fluidor Equipment zich ruime tijd geen zorgen te maken over haar verlichting.

Projectinformatie

Branche
Industrie
Type bedrijf
Productie
Adres
Ramgatseweg 25
Postcode
4941 VN
Plaats
Raamsdonksveer

Bekijk onze lichtoplossingen

De Visio van Thorlux is de beste oplossing voor elke industrievraag.

Foto’s van het eindresultaat

Benieuwd naar andere referenties?

Voor iedere branche hebben wij de juiste oplossing voor noodverlichting.

Bram Dieltjes
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met Bram