Bakkerij Heerschap

Thorlux voorziet bakkerij Heerschap van nieuwe HACCP verlichting

Bakkerij Heerschap heeft in haar nieuwe bakkerij gekozen voor de verlichting van Thorlux. De gekozen armaturen voldoen aan de HACCP richtlijnen en dragen zo bij aan de strenge hygiëne eisen die gesteld worden aan bakkerij Heerschap. Daarbij zorgt goed licht voor een prettig werkklimaat.

Projectinformatie

Branche
Maakindustrie
Type bedrijf
Food
Adres
Titaniumstraat 18
Postcode
6031 TV
Plaats
Nederweert

Achtergrond

Bakkerij Heerschap is al langer een begrip in Roggel en omgeving. Sinds 1966 bakken zij op ambachtelijke wijze brood, gebak en andere producten. In 2019 heeft de bakkerij besloten om te verhuizen naar Nederweert. Hier werd een nieuw pand gebouwd, om de bakkerij klaar voor de toekomst te maken.

Tijdens het bouwen en inrichten van het nieuwe pand van bakkerij Heerschap is rekening gehouden met de strengste hygiënevoorwaarden. Als ambachtelijke bakkerij is het erg belangrijk om dit te doen.

De oplossing

Thorlux heeft de A-Line en Solow Led geleverd aan bakkerij Heerschap. Naast de lange levensduur en de goede lichtopbrengst van deze armaturen, zijn ze ontworpen om te voldoen aan de strengste hygiënevoorschriften. Zo zijn de armaturen zeer gemakkelijk schoon te maken, hoopt zich er zo min mogelijk stof en vuil op en zijn de armaturen gemaakt van corrosiebestendig materiaal.

Naast het voldoen aan de HACCP richtlijnen zorgt de lichtoplossing van Thorlux ook voor een veiligere en prettige werkomgeving. Dit kan het welzijn en de gezondheid verbeteren, en verkleint de kans op ongelukken en fouten op de werkvloer. Een totaaloplossing dus. Bekijk hieronder het resultaat.

Projectinformatie

Branche
Maakindustrie
Type bedrijf
Food
Adres
Titaniumstraat 18
Postcode
6031 TV
Plaats
Nederweert

Toegepaste producten

Bakkerij Heerschap kiest voor de A-Line armatuur van Thorlux.

Foto’s van het eindresultaat

Benieuwd naar andere referenties?

Voor iedere branche hebben wij de juiste oplossing voor de verlichting.

Bram Dieltjes
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met Bram