Ahrma Group

Ahrma Group kiest voor Thorlux met de Solow LED

De Solow LED is ontworpen om energie- en onderhoudskosten tot een minimum te beperken. Verkrijgbaar in versies voor breedstralende en diepstralende lichtverdeling is de Solow LED geschikt voor algemene industriële gebieden, productieruimtes, vrijetijdscentra, sporthallen, hoge gangpaden, winkels en showrooms.

Projectinformatie

Branche
Industrie
Type bedrijf
Productie
Adres
Teugseweg 12
Postcode
7418 AM
Plaats
Deventer

Over het bedrijf

Ahrma is een jong en dynamisch logistiek IT-bedrijf met zijn hoofdkantoor en de productieomgeving in Deventer.

Ahrma heeft wereldwijd drie regionale kantoren van waaruit zij klanten in de detailhandel, voedingsmiddelen-, dranken- en farmaceutische industrie bedient.

Licht afstemmen op voorkeuren

Ahrma brengt een innovatieve en slimme pallet op de markt dat met behulp van een speciale spuittechniek een 1mm dikke polyurethaanmix spuit op een speciaal ontwikkelde houten binnenstructuur, waardoor er een haast onverwoestbare pallet ontstaat.

Ahrma combineert deze sterke en schokbestendige pallet met een high- end sensortechnologie dat naast de track&trace technologie het meten van temperatuur en schokken mogelijk maakt, door het op de markt brengen van deze pallet ontstaat er een geheel nieuwe wereld binnen de supply chain op het gebied van pallet uitwisseling.

Energiebesparing

Tijdens het betrekken van de vestiging in Deventer bestond de verlichting voornamelijk uit verouderde 2x58W TL. De vernieuwde ruimtes zijn voorzien van Solow LED armaturen van Thorlux. Hierdoor wordt er naast een verbeterd lichtbeeld direct een energiebesparing gerealiseerd die kan oplopen tot 60%.

Kwaliteit

Ahrma werkt met producten van een hoogwaardige kwaliteit die vanuit gebruikers, maar ook vanuit wet- en regelgeving moeten voldoen aan strenge eisen.

Tom Erends; “Onze klanten hechten veel waarde aan hoogwaardige kwaliteit, hierdoor zijn wij genoodzaakt om hoogwaardige producten af te leveren, met de verlichting van Thorlux kunnen wij deze kwaliteit waarborgen door onze controle sessies optimaal uit te lichten.”

Projectinformatie

Branche
Industrie
Type bedrijf
Productie
Adres
Teugseweg 12
Postcode
7418 AM
Plaats
Deventer

Bekijk onze lichtoplossingen

De Visio van Thorlux is de beste oplossing voor elke industrievraag.

Foto’s van het eindresultaat

Benieuwd naar andere referenties?

Voor iedere branche hebben wij de juiste oplossing voor noodverlichting.

Bram Dieltjes
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met Bram