Medica 2x29W uplight en DALI dimbare downlight

De Medica is ontworpen voor boven het bed in bijvoorbeeld de zorg en het ziekenhuis. Met twee aparte lichtstromen zorgt deze armatuur voor een goed verlichte ruimte in combinatie met een comfortabel lichtbeeld op het bed. Uitgevoerd in RAL 9016 met een lichtopbrengst van 91 L/W. Deze armatuur is ontworpen om stof en vuil geen kans te geven, waardoor hij zeer geschikt is voor ruimtes die goed schoon gehouden moeten worden. Optioneel is deze armatuur uit te voeren met een extra ingebouwd nachtlicht, wat de gebruiker de mogelijkheid geeft om ‘s-nachts zeer zacht licht te creëren. Niet alleen fijn voor de gebruiker, maar ook voor de andere personen in de ruimte.

De Medica bestaat uit een geëxtrudeerde aluminium behuizing welke ontworpen is om gemakkelijk hygiënisch schoon te houden. Afgewerkt in volledig polyester niet-vergelend satijn Wit (RAL 9016) waardoor de armatuur lang zijn kleur behoudt.

Deze armatuur is ontworpen voor toepassing boven bedden in bijvoorbeeld de zorg en het ziekenhuis. Met twee verschillende lichtcompartimenten wordt een goed verlichte ruimte gecombineerd met een minder sterk lichtbeeld op het bed van de patiënt. Op die manier geniet de patiënt van een zo hoog mogelijke mate van comfortabel licht, zonder concessies te doen aan het gewenste lichtbeeld in de ruimte.

Door de slim ontworpen behuizing van de Medica krijgen stof en vuil geen kans. Ook zorgt deze behuizing ervoor dat de armatuur niet als opbergplank gebruikt kan worden.

De Medica is uitvoerbaar met ingebouwde nachtlamp. Deze 1 watt led-nachtlamp wordt ingebouwd in het onderste compartiment, en geeft de gebruiker de mogelijkheid om ‘s-nachts comfortabel licht te creëren.

Alle Thorlux producten worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze producten getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Opbouwarmatuur
Toepassing
Zorg
Montagewijze
Wand opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Nee
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP40

Video

Montagewijze
Wand opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Nee
IP-klasse
IP40
Dimbaar
Ja
Luxguard
Nee
Kleurweergave-index
Ra > 80
Lichtstroom
2.500-5.000 lumen
Aansluitvermogen
20 - 50W
Powerfactor
> 0.90
Kleurtemperatuur
4000 K
Materiaal
Poedergecoat aluminium
Aansluitvermogen
31W
Lichtstroom
2820 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
Wit (RAL 9016)
Afmetingen
1017 x 175 x 72 mm
Klasse
I
Levensduur 25°C
50K L70/B10
energie-efficiëntie
91.0 LL/cW