Kast witte wandarmatuur up- en downlight 1455 lm

De Kast is een opbouwarmatuur voor de wand, speciaal voor commerciële en educatieve toepassingen. Vervaardigd met een solide stalen, polyester gecoate behuizing met opalen diffuser. De Kast kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden.

De Kast armaturen bestaan uit een stalen behuizing met een niet vergelend witte (RAL 9016) of satijn zwarte polyester afwerking. Voorzien van opalen brandvertragende polycarbonaat diffusors.

De Kast is een wandgemonteerde up- en downlighter. Dit armatuur is zeer geschikt voor de verlichting in gangen en trappenhuizen. De Kast kan zowel verticaal als horizontaal gemonteerd worden.

De Kast is uitgevoerd met 4000K led technologie.

Met de klasse IK10 is de Kast slagvast. Dit maakt de armatuur zeer geschikt voor toepassing in gangen en trappenhuizen, waar veel doorloop is.

LUX GUARD van Thorlux is een gepatenteerd ontwerp voor het delen van led-circuits. Als een led uitvalt, wordt de stroom ervan gedeeld via aangrenzende led-circuits, waardoor de helderheid van de overgebleven leds iets toeneemt. Zo wordt de lumenoutput gecompenseerd en zorgt LUX GUARD ervoor dat de armatuur de ontwerp lumenprestatie blijft leveren. Natuurlijk worden de onderhouds- en reparatiekosten hiermee meteen ook wezenlijk verlaagd!

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux producten worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze producten getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Opbouwarmatuur
Toepassing
Onderwijs, Zorg, Kantoor, Industrie en techniek, Sport, Food, Presentatie en verkoop, Utiliteit
Montagewijze
Wand opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP40

Video

Montagewijze
Wand opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP40
IK-klasse
IK10
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Lichtstroom
1.000-2.500 lumen
Aansluitvermogen
5 - 20W
Powerfactor
> 0.95
Kleurtemperatuur
4000 K
Materiaal
Polyester gecoat staal
Aansluitvermogen
12W
Lichtstroom
1455 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
Wit (RAL 9016)
Afmetingen
626 x 113 x 43 mm
Klasse
I
Levensduur 25°C
67K L80/B10
energie-efficiëntie
121.3 LL/cW