Kanby Evo 1200mm 2190 lm opaal

De Kanby Evo is een smalle led-armatuur ontworpen voor snelle installatie. Alle uitvoeringen hebben kabelopeningen aan beide zijdes van de armatuur, waardoor er niet in de armatuur geboord of gesneden hoeft te worden. Daarbij zijn de montagepunten op een 600mm interval geplaatst, zodat deze armatuur uitstekend toepasbaar is in retrofit oplossingen.

De volledig stalen behuizing met een afwerking van niet-vergelend polyester Wit (RAL 9016) zorgt ervoor dat de armatuur ook na lange tijd zijn kleur behoudt.

De behuizing is ontworpen om te passen op de montageplaats van een conventionele tl-armatuur. Oneffenheden op het montageoppervlak zijn hierdoor niet meer zichtbaar. Daarbij heeft SmartScan aansturing heeft geen aanvullende bekabeling nodig. Hierdoor is deze armatuur ideaal voor retrofit.

Ontworpen om stof- en vuil geen kans te geven. Door het design is het voor stof en vuil niet mogelijk om zich op te hopen op de armatuur.

LUX GUARD van Thorlux is een gepatenteerd ontwerp voor het delen van led-circuits. Als een led uitvalt, wordt de stroom ervan gedeeld via aangrenzende led-circuits, waardoor de helderheid van de overgebleven leds iets toeneemt. Zo wordt de lumenoutput gecompenseerd en zorgt LUX GUARD ervoor dat de armatuur de ontwerp lumenprestatie blijft leveren. Natuurlijk worden de onderhouds- en reparatiekosten hiermee meteen ook wezenlijk verlaagd!

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux armaturen worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze armaturen getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Opbouwarmatuur
Toepassing
Onderwijs, Zorg, Kantoor, Utiliteit
Montagewijze
Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP40

Video

Montagewijze
Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP40
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Verbindingswaarde
UGR < 22
Lichtstroom
1.000-2.500 lumen
Aansluitvermogen
5 - 20W
Powerfactor
> 0.90
Kleurtemperatuur
4000 K
Materiaal
Polyester gecoat staal
Aansluitvermogen
19W
Lichtstroom
2190 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
Wit (RAL 9016)
Afmetingen
1217 x 105 x 73 mm
Klasse
1
Levensduur 25°C
67K L80/B10
energie-efficiëntie
115.3 LL/cW
Verblindingswaarde UGR
X=4; Y=8; S=1H
Axiaal 19.5
Parallel 19.3