Jubilee 2575 lm (14W)

De Jubilee is een smal en ondiep verlichtingsarmatuur. Geschikt voor het verlichten van gangen en ruimtes. De Jubilee is vanwege zijn afmetingen zeer geschikt voor retrofit oplossingen.

De Jubilee is slechts 7,8 cm hoog en 20 cm breed. Deze kleine afmetingen maken de armatuur ideaal om in de lengte te plaatsen in gangen, of in lijnen in klaslokalen. Hij wordt geleverd in twee lengte-varianten: 1200 mm en 1500 mm.

In retrofit situaties, waarin nieuwe led-techniek geplaatst wordt in bestaande tl-bakken, komen de kleine afmetingen goed tot zijn recht. De afmetingen, namelijk 1200 x 200 mm en 1500 x 200 mm, zijn uiterst geschikt om te ‘retrofitten’ in bestaande tl-behuizingen. Zo biedt de Jubilee een duurzaam alternatief voor het compleet vervangen van armaturen.

LUX GUARD van Thorlux is een gepatenteerd ontwerp voor het delen van led-circuits. Als een led uitvalt, wordt de stroom ervan gedeeld via aangrenzende led-circuits, waardoor de helderheid van de overgebleven leds iets toeneemt. Zo wordt de lumenoutput gecompenseerd en zorgt LUX GUARD ervoor dat de armatuur de ontwerp lumenprestatie blijft leveren. Natuurlijk worden de onderhouds- en reparatiekosten hiermee meteen ook wezenlijk verlaagd!

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux armaturen worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze armaturen getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Opbouwarmatuur
Toepassing
Onderwijs, Kantoor
Montagewijze
Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP40

Montagewijze
Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP40
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Lichtstroom
2.500-5.000 lumen
Aansluitvermogen
5 - 20W
Powerfactor
> 0.95
Kleurtemperatuur
4000 K
Materiaal
Poedergecoat staal
Aansluitvermogen
18W
Lichtstroom
2575 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
wit
Afmetingen
1495 x 200 x 78 mm
Klasse
I
Levensduur 25°C
67K L80/B10
energie-efficiëntie
143.1 LL/cW