Hyline 5070 lm

De Hyline is een uniek 600×600 verlichtingsarmatuur met geïntegreerde ventilatiekanalen. De armatuur is geschikt voor montage in systeemplafonds. Doordat de Radiance rand-verlicht is, is de inbouwdiepte uiternate gering.

De Hyline maakt gebruik van randverlichting, waardoor de inbouwdiepte inclusief connector beperkt is tot slechts 95 mm. Door de afmeting van 597 x 597 mm past de Hyline perfect in een systeemplafond.

Deze armatuur is voorzien van speciale optieken die zorgen voor een lage verblindingsgraad.

LUX GUARD van Thorlux is een gepatenteerd ontwerp voor het delen van led-circuits. Als een led uitvalt, wordt de stroom ervan gedeeld via aangrenzende led-circuits, waardoor de helderheid van de overgebleven leds iets toeneemt. Zo wordt de lumenoutput gecompenseerd en zorgt LUX GUARD ervoor dat de armatuur de ontwerp lumenprestatie blijft leveren. Natuurlijk worden de onderhouds- en reparatiekosten hiermee meteen ook wezenlijk verlaagd!

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux armaturen worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze armaturen getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Paneel
Toepassing
Kantoor, Utiliteit, Onderwijs, Presentatie en verkoop
Montagewijze
Plafond inbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP40

Video

Montagewijze
Plafond inbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP40
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Verbindingswaarde
UGR < 22
Lichtstroom
5.000-10.000 lumen
Aansluitvermogen
20 - 50W
Powerfactor
> 0.95
Kleurtemperatuur
4000 K
Materiaal
Poedergecoate verzinkt stalen body
Aansluitvermogen
39W
Lichtstroom
5070 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
Wit (RAL 9016)
Afmetingen
597 x 597 x 62 mm
Klasse
1
Levensduur 25°C
67K L80/B10
energie-efficiëntie
130.0 LL/cW
Verblindingswaarde UGR
X=4; Y=8; S=1H
Axiaal 19.3
Parallel 18.8