High Dependency Modular 600 x 600 8650 lm

De High Dependency modular is ontworpen voor toepassing boven zorg- en ziekenhuisbedden. Deze armatuur bestaat uit twee aparte lichtunits. Door deze slim aan te sturen, kan er met een druk op de knop geschakeld worden tussen een comfortabele 30-50 lux boven het bed, waarbij de patiënt geniet van zeer comfortabel licht, en 400 lux, waarbij de behandelaar en/of het facilitair personeel een uitstekende hoeveelheid licht heeft om zijn of haar werkzaamheden uit te voeren. In het geval van nood of een acute situatie, waarbij een behandelaar mogelijk direct moet ingrijpen, kan deze armatuur met 1 druk op de knop schakelen naar 1000 lux op het bed. Deze hoeveelheid licht stelt de behandelaar in staat om met grote precisie te werk te gaan, bijvoorbeeld voor het aanleggen van een infuus, het toedienen van een injectie of het maken van een incisie. Door dit alles in 1 armatuur te combineren zorgt de High Dependency voor een zeer geschikte oplossing in zorg- en ziekenhuisruimtes.

Ontworpen met een stalen behuizing, aluminium frame en afgewerkt met een volledig polyester niet vergelend satijn-witte coating (RAL 9016). Hierdoor behoudt de armatuur lang zijn kleur.

Twee lichtcircuits in 1 armatuur. Door de slimme aansturing kan er met 1 druk op de knop geschakeld worden tussen een comfortabele 30-50 lux boven het bed, 400 lux voor tijdens een controle en 1000 lux in het geval van een acute situatie, waar de behandelaar mogelijk ter plekke tot actie over moet gaan.

Deze armatuur is op aanvraag leverbaar met CRI >90 leds.

Alle Thorlux producten worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze producten getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Paneel
Toepassing
Zorg
Montagewijze
Plafond inbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Nee
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP54

Video

Montagewijze
Plafond inbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Nee
IP-klasse
IP54
Dimbaar
Nee
Luxguard
Nee
Kleurweergave-index
Ra > 80
Lichtstroom
5.000-10.000 lumen
Aansluitvermogen
100 - 150W
Powerfactor
> 0.90
Kleurtemperatuur
4000 K
Stralingskarakteristiek
Smalle bundel
Materiaal
Polyester gecoat staal met aluminium
Aansluitvermogen
123W
Lichtstroom
8650 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
Wit (RAL 9016)
Afmetingen
600 x 600 mm
Klasse
I
Levensduur 25°C
50K L70/B10
energie-efficiëntie
70.3 LL/cW