High dependency linear 3345 lm

De High Dependency linear is een inbouwarmatuur, specifiek ontworpen voor medium en intensive care toepassingen boven zorg- en ziekenhuisbedden. Deze armatuur geeft een dubbel asymmetrisch beeld dat schaduwwerking op het bed voorkomt. 1000 lux op het bed. Deze hoeveelheid licht stelt de behandelaar in staat om met grote precisie te werk te gaan, bijvoorbeeld voor het aanleggen van een infuus, het toedienen van een injectie of het maken van een incisie. Ultra low glare.

De volledig stalen behuizing met een afwerking van niet-vergelend polyester Wit (RAL 9016) zorgt ervoor dat de armatuur ook na lange tijd zijn kleur behoudt.

Met 1000 lux op het bed, zonder verblinding en schaduwwerking, is de behandelaar in staat om met grote precisie te werk te gaan, bijvoorbeeld voor het aanleggen van een infuus, het toedienen van een injectie of het maken van een incisie.

Deze armatuur is op aanvraag leverbaar met CRI >90 leds.

De armatuur is ontwikkeld voor een T-24 mm standaard systeemplafond.

Alle Thorlux producten worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze producten getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Paneel
Toepassing
Zorg
Montagewijze
Plafond inbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP54

Video

Montagewijze
Plafond inbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP54
Dimbaar
Nee
Luxguard
Nee
Kleurweergave-index
Ra > 80
Lichtstroom
2.500-5.000 lumen
Aansluitvermogen
50 - 75W
Powerfactor
> 0.90
Kleurtemperatuur
4000 K
Stralingskarakteristiek
Asymmetrisch
Materiaal
Polyester gecoat staal
Aansluitvermogen
52W
Lichtstroom
3345 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
Wit (RAL 9016)
Afmetingen
1172 x 123 mm
Klasse
I
Levensduur 25°C
50K L70/B10
energie-efficiëntie
64.3 LL/cW