Hi-Style 2560 lm Opaal

De Hi-Style is een 600×600 armatuur, wat hem uiterst geschikt maakt voor montage in systeemplafonds. Door de geavanceerde diffusor wordt de ruimte ook verticaal verlicht. Met een opbrengst tot maar liefst 142.6 LL/cW is deze armatuur een uitstekende keuze in het onderwijs, de zorg, op kantoor of in openbare gebouwen.

Deze armatuur heeft een buitenmaat van 597×597 mm. Hierdoor past hij perfect in het rasterwerk van een systeemplafond. Zo biedt de Hi-Style een prachtige en high-performance lichtoplossing in bijvoorbeeld kantoren, onderwijsinstellingen en bibliotheken. Deze armaturen zijn op aanvraag ook leverbaar in speciale uitvoeringen van 1197×597 mm.

Tijdens het ontwerpen van dit led-paneel is rekening gehouden met de meest voorkomende vervuilingen in binnenomgevingen. Door het gesloten ontwerp hebben vliegen en andere insecten geen kans om het paneel binnen te dringen. Met een beschermingsklasse van IP40 aan de onderzijde hebben ook stof en vuil geen kans om tot de led’s door te dringen.

LUX GUARD van Thorlux is een gepatenteerd ontwerp voor het delen van led-circuits. Als een led uitvalt, wordt de stroom ervan gedeeld via aangrenzende led-circuits, waardoor de helderheid van de overgebleven leds iets toeneemt. Zo wordt de lumenoutput gecompenseerd en zorgt LUX GUARD ervoor dat de armatuur de ontwerp lumenprestatie blijft leveren. Natuurlijk worden de onderhouds- en reparatiekosten hiermee meteen ook wezenlijk verlaagd!

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux armaturen worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze armaturen getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Paneel
Toepassing
Kantoor, Onderwijs, Presentatie en verkoop, Zorg, Utiliteit
Montagewijze
Plafond inbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP40

Video

Montagewijze
Plafond inbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP40
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Verbindingswaarde
UGR < 22
Lichtstroom
2.500-5.000 lumen
Aansluitvermogen
5 - 20W
Powerfactor
> 0.90
Kleurtemperatuur
4000 K
Materiaal
Poedergecoat staal
Aansluitvermogen
19W
Lichtstroom
2560 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
Wit (RAL 9016)
Afmetingen
597 x 597 x 125 mm
Klasse
I
Levensduur 25°C
100K L80/B10
energie-efficiëntie
134.7 LL/cW
Verblindingswaarde UGR
X=4; Y=8; S=1H
Axiaal 19.6
Parallel 18.6