G3 Pro 3260 lm 4000K witte reflector breedstralend

De G3 Pro is een plafond inbouwarmatuur met een grote keuze aan lumenoutputs, tot bijna 6000 lumen. Zowel in brede als smalle bundels, naar keuze met een witte of zwarte binnenreflector, en in 3000K of 4000K. Kortom, er is altijd een G3 Pro voor jouw project.

De G3 Pro is voorzien van een polyester gecoate behuizingsring uitgevoerd in niet-vergelend RAL 9016 wit. Hierdoor behoudt de armatuur lang zijn kleur.

De ingebouwde reflector is beschikbaar in twee lichtdistributie-opties: breed en diepstralend. Hierdoor is de G3 Pro breed inzetbaar als downlighter in verschillende toepassingen. Deze G3 Pro heeft een breedstralend lichtbeeld.

Deze G3 Pro is uitgevoerd met een witte brandvertragende reflector, waardoor de G3 Pro in verschillende omgevingen toe te passen is.

De G3 Pro is optioneel leverbaar met CRI 90 led technologie (verhoogde R9).

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux producten worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze producten getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Downlighter
Toepassing
Onderwijs, Zorg, Kantoor, Industrie en techniek, Sport, Food, Presentatie en verkoop, Utiliteit
Montagewijze
Plafond inbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP40

Video

Montagewijze
Plafond inbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP40
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Verbindingswaarde
UGR < 22
Lichtstroom
2.500-5.000 lumen
Aansluitvermogen
20 - 50W
Powerfactor
> 0.90
Kleurtemperatuur
4000 K
Stralingskarakteristiek
Breedstralend
Materiaal
Polyester gecoat staal
Aansluitvermogen
28W
Lichtstroom
3260 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
Wit (RAL 9016)
Afmetingen
Ø206 x 76 mm
Klasse
I
Levensduur 25°C
50K L70/B10
energie-efficiëntie
116.4 LL/cW
Verblindingswaarde UGR
X=4; Y=8; S=1H
Axiaal 21.6
Parallel 21.6