Flexbar 2800 2390 lm Zwarte reflector (16W)

De Flexbar is een elegant binnenarmatuur dat zeer divers inzetbaar is. De speciale lens zorgt voor een lage glare, waardoor het gebruikerscomfort geoptimaliseerd wordt. Met een output tot maar liefst 160.5 LL/cW en een brandduur van 100.000 uur is de Flexbar een zeer zuinige keuze.

Deze zeer efficiënte lineaire led-armatuur behaalt prestaties tot wel 160,5 Lumen per Watt. De elegante body van geëxtrudeerd aluminium en polycarbonaat, afgewerkt in wit of zwart, maken deze armatuur een stijlvolle oplossing in bijvoorbeeld kantoorpanden, onderwijsinstellingen en de retail.

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

De Flexbar wordt standaard geleverd met een 3 meter lange, geïntegreerde voedingskabel. Hierdoor hoeft hij tijdens het installeren niet geopend te worden.

De Flexbar is verkrijgbaar als losse of koppelbare versie. Daarbij maken hoekverbindingen het mogelijk om lichtlijnen aan te leggen in elke gewenste lengte én vorm. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor optimale flexibiliteit in elk project geboden wordt.

De Flexbar is leverbaar voor verschillende installatiedoeleinden. Zo kan de Flexbar als opbouw-, inbouw- en pendelvariant geleverd worden. Bij de gependelde varianten bestaat de mogelijkheid deze te voorzien van uplights.

LUX GUARD van Thorlux is een gepatenteerd ontwerp voor het delen van led-circuits. Als een led uitvalt, wordt de stroom ervan gedeeld via aangrenzende led-circuits, waardoor de helderheid van de overgebleven leds iets toeneemt. Zo wordt de lumenoutput gecompenseerd en zorgt LUX GUARD ervoor dat de armatuur de ontwerp lumenprestatie blijft leveren. Natuurlijk worden de onderhouds- en reparatiekosten hiermee meteen ook wezenlijk verlaagd!

Toepassing

Functie
Lichtlijn
Toepassing
Onderwijs, Kantoor, Presentatie en verkoop
Montagewijze
Plafond opbouw, Pendel
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP20

Video

Montagewijze
Plafond opbouw, Pendel
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP20
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Verbindingswaarde
UGR < 16
Lichtstroom
1.000-2.500 lumen
Aansluitvermogen
5 - 20W
Powerfactor
> 0.90
Kleurtemperatuur
4000 K
Materiaal
Aluminium
Aansluitvermogen
19W
Lichtstroom
2390 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
zwart (RAL 9005)
Afmetingen
2800 x 44 x 61 mm
Klasse
I
Levensduur 25°C
100K L80/B10
energie-efficiëntie
125.8 LL/cW
Verblindingswaarde UGR
X=4; Y=8; S=0.25H
Axiaal 13.9
Parallel 13.3