Comboseal Plus 41100 lm (250W )

De Comboseal Plus is een circelvormig single-point armatuur, geschikt voor zowel high- als low bay installatie. De Comboseal Plus met SmartScan is inzetbaar tot een hoogte van 18 meter. Daarbij heeft de Comboseal Plus een brandduur van minstens 100.000 uur, bij temperaturen tot 50 graden celcius. Dit maakt deze armatuur een goede keuze in omgevingen waar hoog plafond of hoge temperatuur een uitdaging zijn.

Het uitgebalanceerde, cirkelvormige ontwerp van de Comboseal maakt hem geschikt voor de montage aan een één-punts (RVS) ketting. Daarbij maakt de hoogwaardige led-technologie het mogelijk om vanaf grote hoogten efficiënt te verlichten. Daardoor biedt deze armatuur in de meest diverse omgevingen een uitstekende lichtoplossing.

De body van de Comboseal Plus is gemaakt van gepoedercoat gietaluminium. Het poedercoaten is gedaan met een polyester poedercoating in RAL 9006 (zilver). Hierdoor is de armatuur corrosiebestendig.

Het design dient meer dan alleen het oog. Door de gladde oppervlakken en het licht gebogen profiel van de Comboseal Plus wordt gezorgd dat ophopingen van vuil en vloeistoffen op een simpele, maar uiterst doeltreffende methode voorkomen worden.

De classificatie IP66 doelt op de water- en stofbestendigheid van de armatuur. Door gebruik te maken van een siliconen pakking, samen met hoogwaardig veiligheidsglas, is de armatuur waterbestendig en stofdicht. Door te kiezen voor een siliconen pakkingsring is hij als geheel tevens chemisch resistent. De classificatie IK10 doelt op de slagvastheid. Met een waarde van IK10 biedt hij weerstand tegen een impact van 20 J en mag daarom vandaalbestendig genoemd worden.

LUX GUARD van Thorlux is een gepatenteerd ontwerp voor het delen van led-circuits. Als een led uitvalt, wordt de stroom ervan gedeeld via aangrenzende led-circuits, waardoor de helderheid van de overgebleven leds iets toeneemt. Zo wordt de lumenoutput gecompenseerd en zorgt LUX GUARD ervoor dat de armatuur de ontwerp lumenprestatie blijft leveren. Natuurlijk worden de onderhouds- en reparatiekosten hiermee meteen ook wezenlijk verlaagd!

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Toepassing

Functie
High-bay
Toepassing
Industrie en techniek, Industrie en techniek, Food
Montagewijze
Pendel, Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Nee
Minimum temperatuur
-40
Maximum temperatuur
45
IP-klasse
IP66

Video

Montagewijze
Pendel, Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Nee
IP-klasse
IP66
IK-klasse
IK10
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Lichtstroom
25.000 - 50.000 lumen
Aansluitvermogen
150 - 250W
Powerfactor
> 0.90
Speciale berschermingsklasse
Chemisch resistent
Kleurtemperatuur
4000 K
Stralingskarakteristiek
Breedstralend
Materiaal
Aluminium en veiligheidsglas
Aansluitvermogen
268
Lichtstroom
41100 lm
Spanning
230V / AC/DC
Kleur
zilver (RAL 9006)
Afmetingen
Ø737 x 91 mm
Temperatuurbereik
-40 tot 45°C
Klasse
I
Levensduur 25°C
100K - L70/B10
energie-efficiëntie
153.4 LL/cW
Verblindingswaarde UGR
X=4; Y=8; S=1H
Axiaal 27.1
Parallel 27.1