Comboseal 1000 lm Noodverlichting

De Comboseal is een circelvormig single-point armatuur, geschikt voor zowel high- als low bay installatie. De Comboseal is inzetbaar tot een hoogte van 8 meter. Hierdoor is deze armatuur een goede vervanger voor hangende lampen in productiefaciliteiten, opslagruimtes en andere locaties waar hoogte een uitdaging is.

Het uitgebalanceerde, cirkelvormige ontwerp van de Comboseal maakt hem geschikt voor de montage aan een één-punts (RVS) ketting. Daarbij maakt de hoogwaardige led-technologie het mogelijk om vanaf grote hoogten efficiënt te verlichten. Daardoor biedt deze armatuur in de meest diverse omgevingen een uitstekende lichtoplossing.

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Het design dient meer dan alleen het oog. Door de gladde oppervlakken en het licht gebogen profiel van de Comboseal wordt gezorgd dat ophopingen van vuil en vloeistoffen zo effectief mogelijk voorkomen worden.

De classificatie IP66 doelt op de water- en stofbestendigheid van de armatuur. Door gebruik te maken van een siliconen pakking, samen met een hoogwaardige polycarbonaat afdekkap, is de Comboseal waterbestendig en stofdicht. Door te kiezen voor siliconen als materiaal voor de pakkingsring is hij tevens chemisch resistent. De classificatie IK10 doelt op de slagvastheid. Met een waarde van IK10 biedt hij weerstand tegen een impact van 20 J. De armatuur mag daarom vandaalbestendig genoemd worden.

Deze armatuur voldoet aan de gestelde eisen van HACCP en BRC. Dit komt door de hoge waterdichtheid, de non-toxische kenmerken en de makkelijke reiniging. Hierdoor biedt hij een uitstekende oplossing ruimtes waar goede hygiëne belangrijk is, zoals bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie of andere productie- en opslagfaciliteiten.

LUX GUARD van Thorlux is een gepatenteerd ontwerp voor het delen van led-circuits. Als een led uitvalt, wordt de stroom ervan gedeeld via aangrenzende led-circuits, waardoor de helderheid van de overgebleven leds iets toeneemt. Zo wordt de lumenoutput gecompenseerd en zorgt LUX GUARD ervoor dat de armatuur de ontwerp lumenprestatie blijft leveren. Natuurlijk worden de onderhouds- en reparatiekosten hiermee meteen ook wezenlijk verlaagd!

Toepassing

Functie
High-bay
Toepassing
Food, Industrie en techniek
Montagewijze
Pendel, Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Ja
Minimum temperatuur
5
Maximum temperatuur
40
IP-klasse
IP66

Video

Montagewijze
Pendel, Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Ja
IP-klasse
IP66
IK-klasse
IK10
Dimbaar
Nee
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Verbindingswaarde
UGR < 19
Lichtstroom
< 1.000 lumen
Aansluitvermogen
5 - 20W
Powerfactor
> 0.90
Speciale berschermingsklasse
Chemisch resistent en HACCP
Kleurtemperatuur
4000 K
Stralingskarakteristiek
Breedstralend
Materiaal
Aluminium en polycarbonaat
Aansluitvermogen
8W
Lichtstroom
1000 lm
Spanning
230V / AC/DC
Kleur
zilver (RAL 9006)
Afmetingen
Ø500 x 75 mm
Temperatuurbereik
5 tot 40°C
Klasse
I
Levensduur 25°C
100K - L70/B10
energie-efficiëntie
125.0 LL/cW
Verblindingswaarde UGR
X=4; Y=8; S=1H
Axiaal 17.1
Parallel 17.1