Cobalt hooded 15W

De Cobalt is een rond buitenarmatuur met een hoge stof- en waterbestendigheid en een hoge slagvastheid. Dit maakt deze armatuur een betrouwbare optie voor de buitenverlichting. De keuze uit verschillende afdekkingen zorgen voor doelgerichte toepassingen.

De Cobalt bestaat uit een sterke aluminium behuizing en frame met een grafiet afwerking. De polycarbonaat diffusor met witte of zilveren afwerking zorgen hoge efficiëntie.

De Cobalt is beschikbaar met meerdere afdekkappen. Zo kan deze armatuur voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Optionele halve afdekking zorgt voor ene minimale lichtvervuiling aan de buitenkant van het pand.

Met de classificering IP66 is deze armatuur stof- en waterbestendig. Met IK10 is de Cobalt zeer slagvast. Deze waarden zorgen ervoor dat de Cobalt geschikt is voor toepassingen waar veel van de armatuur gevraagd wordt.

De Cobalt heeft een levensduur van 100.000 branduren bij L80/B10.

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux producten worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze producten getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Opbouwarmatuur
Toepassing
Industrie en techniek
Montagewijze
Wand opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP66

Video

Montagewijze
Wand opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP66
IK-klasse
IK10
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Lichtstroom
1.000-2.500 lumen
Aansluitvermogen
5 - 20W
Powerfactor
> 0.95
Kleurtemperatuur
4000 K
Stralingskarakteristiek
Breedstralend
Materiaal
Polyester gecoat gietaluminium
Aansluitvermogen
18W
Lichtstroom
1020 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
Grafiet
Afmetingen
Ø 340 x 115 mm
Klasse
I
Levensduur 25°C
100K - L80/B10
energie-efficiëntie
56.7 LL/cW