Clara 720 pendel 100W

De Clara 720 is een echte eye-catcher. Pendelbaar tot 4.5 meter is deze armatuur zeer geschikt voor toepassingen in recepties, atriums en het onderwijs of op kantoor. De Clara 720 is beschikbaar in een aantal verschillende uitvoeringen, waardoor deze design en performence armatuur in ieder ontwerp past.

De Clara 720 bestaat uit een aluminium behuizing afgewerkt in niet vergelend RAL 9016.

De Clara 720 is voorzien van een satijnen polycarbonaat diffusor met sparkle effecten of een opalen diffusor, waarmee een hoge efficiëntie bereikt wordt, met een lichtopbrengst van maar liefst 127.1 lumen/watt.

De Clara 720 is optioneel uitvoerbaar met RGB uplights. Hierdoor wordt een prikkelend lichtbeeld gecreëerd in de ruimte waar de Clara 720 hangt.

De Clara 720 is in zowel opbouw- als pendelarmatuur verkrijgbaar. Daarbij maken de keuze tussen verschillende diffusors en uplight kleuren deze armatuur een zeer geschikte keuze voor ruimtes waar een uniek lichtbeeld gewenst is.

Ook in SmartScan uitvoering hoeft de Clara 720 slechts op de voeding aangesloten te worden. Aanvullende bekabeling is bij de montage niet nodig. Hierdoor is deze armatuur een zeer geschikte optie voor een retrofit oplossing.

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux producten worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze producten getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Opbouwarmatuur
Toepassing
Onderwijs, Zorg, Kantoor, Presentatie en verkoop
Montagewijze
Pendel
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP40

Video

Montagewijze
Pendel
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP40
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Verbindingswaarde
UGR < 22
Lichtstroom
10.000 - 25.000 lumen
Aansluitvermogen
100 - 150W
Powerfactor
> 0.95
Kleurtemperatuur
4000 K
Stralingskarakteristiek
Breedstralend
Materiaal
Polyester gecoat gietaluminium
Aansluitvermogen
116W
Lichtstroom
13080 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
Wit (RAL 9016)
Afmetingen
Ø 867 x 200 mm
Klasse
I
Levensduur 25°C
100K - L70/B10
energie-efficiëntie
112.8 LL/cW
Verblindingswaarde UGR
X=4; Y=8; S=1H
Axiaal 19.5
Parallel 19.5