Clara 360 20W

De Clara 360 is een perfecte balans tussen esthethiek performence. Met een hoge lichtoutput en hoge water- en stofbestendigheid en slagvastheid is deze armatuur een goede keuze voor zowel binnen als sommige buitentoepassingen. Daarbij maakt het unieke design samen met de optie voor backlighting deze armatuur een prikkelende keuze voor diverse ruimtes.

De Clara 360 heeft een aluminium behuizing afgewerkt in niet vergelend RAL 9016 (optioneel verkrijgbaar in RAL 9006 zilver).

De Clara 360 is voorzien van een satijnen polycarbonaat afdekking met sparkle effecten, waarmee een hoge efficiëntie bereikt wordt, met een lichtopbrengst van maar liefst 132.6 lumen/watt.

De Clara 360 is optioneel uitvoerbaar met RGB of witte 3 watt backlights. Hierdoor wordt een prikkelend lichtbeeld gecreëerd in de ruimte waar de Clara 360 hangt.

Met de classificering IP54 is deze armatuur stof- en plenswaterbestendig. Met IK09 is de Clara 360 slagvast tot 10 joules. Deze waarden zorgen ervoor dat de Clara 360 geschikt is voor toepassingen zowel indoor als overdekt outdoor.

Ook in SmartScan uitvoering hoeft de Clara 360 slechts op de voeding aangesloten te worden. Aanvullende bekabeling is bij de montage niet nodig. Hierdoor is deze armatuur een zeer geschikte optie voor een retrofit oplossing.

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux producten worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze producten getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Opbouwarmatuur
Toepassing
Onderwijs, Zorg, Kantoor, Presentatie en verkoop
Montagewijze
Wand opbouw, Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP54

Video

Montagewijze
Wand opbouw, Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP54
IK-klasse
IK09
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Lichtstroom
2.500-5.000 lumen
Aansluitvermogen
20 - 50W
Powerfactor
> 0.95
Kleurtemperatuur
4000 K
Stralingskarakteristiek
Breedstralend
Materiaal
Polyester gecoat gietaluminium
Aansluitvermogen
23W
Lichtstroom
3050 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
Wit (Ral 9016)
Afmetingen
Ø 426 x 68 mm
Klasse
I
Levensduur 25°C
100K - L80/B10
energie-efficiëntie
132.4 LL/cW