Clara 180 10W

De Clara 180 is een up- en downlighter uit de Clara productfamilie. Deze armatuur heeft een unieke vorm en functioneel design. Door de verschillende uitvoeringen is deze armatuur zeer divers inzetbaar.

De Clara 180 bestaat uit een spuitgegoten witte polycarbonaat behuizing afgewerkt in RAL 9016 (optioneel verkrijgbaar in RAL 9006 zilver).

De Clara 180 is voorzien van een satijnen polycarbonaat afdekking, waarmee een hoge efficiëntie bereikt wordt, met een lichtopbrengst van maar liefst 134.6 lumen/watt.

De Clara 180 is beschikbaar in zowel een uplighter als up- en downlighter variant. Daarbij kan de Clara 180 zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Hierdoor kan deze armatuur divers ingezet worden.

Ook in SmartScan uitvoering hoeft de Clara 180 slechts op de voeding aangesloten te worden. Aanvullende bekabeling is bij de montage niet nodig. Hierdoor is deze armatuur een zeer geschikte optie voor een retrofit oplossing.

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux producten worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze producten getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Opbouwarmatuur
Toepassing
Onderwijs, Zorg, Kantoor, Presentatie en verkoop
Montagewijze
Wand opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP40

Video

Montagewijze
Wand opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP40
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Lichtstroom
1.000-2.500 lumen
Aansluitvermogen
5 - 20W
Powerfactor
> 0.95
Kleurtemperatuur
4000 K
Stralingskarakteristiek
Breedstralend
Materiaal
Polycarbonaat
Aansluitvermogen
13W
Lichtstroom
1560 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
Wit (RAL 9016)
Afmetingen
Ø 350 x 120 mm
Klasse
I
Levensduur 25°C
100K - L80/B10
energie-efficiëntie
120.0 LL/cW