Arcadian 27W

De Arcadian is een rond, extreem robuust armatuur voor binnen of buiten die zowel aan de wand als tegen het plafond gemonteerd kunnen worden. De armaturen kennen een zeer hoge impact rating, waardoor deze uitermate geschikt zijn voor toepassing in parkeergarages, tijdelijke detentieruimtes, geestelijke gezondheidszorg en bijbehorende doorstroomruimtes. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

De Arcadian bestaat uit een sterke stalen behuizing met 5mm dikke polycarbonaat afdekking. Optioneel is deze in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Door de afdichting van deze armatuur is deze na montage niet eenvoudig los te halen, terwijl de kap nog steeds verwijderd kan worden voor onderhoud. Bevestigd met speciale T25 schroeven.

Met de classificering IP66 is deze armatuur stof- en waterbestendig. Met IK11 is de Arcadian zeer slagvast. Deze waarden zorgen ervoor dat de Arcadian geschikt is voor toepassingen waar veel van de armatuur gevraagd wordt.

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux producten worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze producten getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Opbouwarmatuur
Toepassing
Zorg
Montagewijze
Wand opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP66

Montagewijze
Wand opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP66
IK-klasse
IK11
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Verbindingswaarde
UGR < 22
Lichtstroom
2.500-5.000 lumen
Aansluitvermogen
20 - 50W
Powerfactor
> 0.95
Speciale berschermingsklasse
IK11
Kleurtemperatuur
3000 K, 4000 K
Stralingskarakteristiek
Breedstralend
Materiaal
Polyester gecoat staal
Aansluitvermogen
34W
Lichtstroom
3565 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
Wit (RAL 9010)
Afmetingen
Ø 445 x 138 mm
Klasse
I
Levensduur 25°C
100K - L80/B10
energie-efficiëntie
104.9 LL/cW
Verblindingswaarde UGR
X=4; Y=8; S=1H
Axiaal 20.8
Parallel 20.9