A-Line Pro Polycarbonaat kap 6870 lm breedstralend (42W)

De A-Line Pro is een robuust en duurzaam verlichtingsarmatuur, verkrijgbaar met polycarbonaat of acryl afdekkap. Hoge lichtoutput in zowel breed- als diepstralende uitvoering. De body van geëxtrudeerd aluminium en siliconen pakking maken de A-Line een betrouwbare keuze in omgevingen waar hygiëne belangrijk is. Denk hierbij aan de levensmiddelenindustrie en (gekoelde) opslag van voedingswaren.

Door de combinatie van de polyester gecoate (giet)aluminium body met een polycarbonaat afdekkap en de siliconen pakking heeft de A-Line Pro niet alleen een hoge resistentie tegen water, stof en chemicaliën. De armatuur heeft bovendien een hoge slagvastheid en kan daardoor ingezet worden in zeer diverse omgevingen.

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

De A-Line Pro is eenvoudig te installeren zonder de armatuur eerst open te moeten maken. Dit komt door de roestvrijstalen ‘vingers’ aan de uiteinden, in combinatie met het voor gemonteerde snoer van twee meter lang. Hierdoor is het niet meer nodig om de armatuur te openen en kan installatie snel en gemakkelijk plaatsvinden.

Deze armatuur biedt een uiterst hoogwaardige optiek. Dit komt doordat de optiek voor elke led specifiek ontworpen is om het juiste, gewenste lichtbeeld te geven. Zo creëert deze armatuur een lichtbeeld dat past bij een veilige en stimulerende werkomgeving.

De A-Line Pro voldoet aan de gestelde eisen van HACCP/IFS en BRC. Dit komt door de hoge waterdichtheid, de non-toxische kenmerken, de makkelijke reiniging en de hoge slagvastheid. Hierdoor biedt hij een uitstekende oplossing voor ruimtes waar goede hygiëne belangrijk is, zoals met name in de voedingsmiddelenindustrie.

LUX GUARD van Thorlux is een gepatenteerd ontwerp voor het delen van led-circuits. Als een led uitvalt, wordt de stroom ervan gedeeld via aangrenzende led-circuits, waardoor de helderheid van de overgebleven leds iets toeneemt. Zo wordt de lumenoutput gecompenseerd en zorgt LUX GUARD ervoor dat de armatuur de ontwerp lumenprestatie blijft leveren. Natuurlijk worden de onderhouds- en reparatiekosten hiermee meteen ook wezenlijk verlaagd!

Toepassing

Functie
Opbouwarmatuur
Toepassing
Industrie en techniek, Food
Montagewijze
Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
-20
Maximum temperatuur
45
IP-klasse
IP66

Video

Montagewijze
Plafond opbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP66
IK-klasse
IK10
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Verbindingswaarde
UGR < 22
Lichtstroom
5.000-10.000 lumen
Aansluitvermogen
20 - 50W
Powerfactor
> 0.90
Speciale berschermingsklasse
Chemisch resistent en HACCP
Kleurtemperatuur
4000 K
Stralingskarakteristiek
Breedstralend
Materiaal
Aluminium en polycarbonaat
Aansluitvermogen
42W
Lichtstroom
6870 lm
Spanning
230V / AC/DC
Kleur
wit
Afmetingen
1298 x 121 x 121 mm
Temperatuurbereik
-20 tot 45°C
Klasse
I
Levensduur 25°C
100K - L70/B10
energie-efficiëntie
163.6 LL/cW
Verblindingswaarde UGR
X=4; Y=8; S=1H
Axiaal 25.6
Parallel 20.5