A-Line Acryl kap 9065 lm (66W)

De A-Line is een robuust en duurzaam verlichtingsarmatuur, verkrijgbaar met polycarbonaat of acryl afdekkap. De body van geëxtrudeerd aluminium en siliconen pakking maken de A-Line een betrouwbare keuze in omgevingen waar hygiëne belangrijk is. Denk hierbij aan de levensmiddelenindustrie en (gekoelde) opslag van voedingswaren.

Deze armatuur heeft een hoge chemische resistentie. Dit komt door de polyester gecoate (giet)aluminium body met acrylaat afdekkap. Samen met de siliconen pakking zorgt dit voor een hoge chemische resistentie. Daarom biedt de A-Line een uitstekende oplossing voor locaties waar met chemicaliën gewerkt wordt.

Deze armatuur is ontworpen om corrosiebestendig te zijn. Door de body van geëxtrudeerd aluminium en de eindkappen van gietaluminium te maken, en het geheel te voorzien van een polyester coating, maakt corrosie geen kans. Daarom is de A-Line uiterst geschikt voor een toepassing in een omgeving waar het gevaar van corrosie aanwezig is.

De classificatie IP66 doelt op de water- en stofbestendigheid van de armatuur. Door gebruik te maken van een siliconen pakking in deze armatuur waarmee de acrylaat afdekkap op de body sluit, is de A-Line waterbestendig en stofdicht. De classificatie IK07 doelt op de slagvastheid. Met een waarde van IK07 biedt deze A-Line weerstand tegen een impact van 2 J.

De A-Line kan op verschillende manieren gemonteerd worden. Hij is beschikbaar als plafondopbouw, kan gemonteerd worden met haakse wandbeugels en is beschikbaar als pendelarmatuur. Hierdoor kan hij zeer divers ingezet worden.

LUX GUARD van Thorlux is een gepatenteerd ontwerp voor het delen van led-circuits. Als een led uitvalt, wordt de stroom ervan gedeeld via aangrenzende led-circuits, waardoor de helderheid van de overgebleven leds iets toeneemt. Zo wordt de lumenoutput gecompenseerd en zorgt LUX GUARD ervoor dat de armatuur de ontwerp lumenprestatie blijft leveren. Natuurlijk worden de onderhouds- en reparatiekosten hiermee meteen ook wezenlijk verlaagd!

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Toepassing

Functie
Opbouwarmatuur
Toepassing
Industrie en techniek, Sport
Montagewijze
Plafond opbouw, Pendel
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
-20
Maximum temperatuur
40
IP-klasse
IP66

Video

Montagewijze
Plafond opbouw, Pendel
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP66
IK-klasse
IK07
Dimbaar
Ja
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Verbindingswaarde
UGR < 22
Lichtstroom
5.000-10.000 lumen
Aansluitvermogen
50 - 75W
Powerfactor
> 0.95
Speciale berschermingsklasse
Chemisch resistent en HACCP
Kleurtemperatuur
4000 K
Stralingskarakteristiek
Breedstralend
Materiaal
Aluminium en acrylaat
Aansluitvermogen
66W
Lichtstroom
9065 lm
Spanning
230V / AC/DC
Kleur
wit
Afmetingen
1500 x 121 x 121 mm
Temperatuurbereik
-20 tot 40°C
Klasse
I
Levensduur 25°C
100K - L80/B10
energie-efficiëntie
137.3 LL/cW
Verblindingswaarde UGR
X=4; Y=8; S=1H
Axiaal 21.1
Parallel 21.9