De SmartScan Van on tour: maak kennis met het slimme lichtregelsysteem SmartScan bij jou op locatie

Nieuw bij Thorlux: de SmartScan Van on tour! Wil je weten of het slimme lichtregelsysteem SmartScan past bij jouw situatie? Boek dan een afspraak voor een bezoek van de SmartScan Van. Wij komen langs met onze SmartScan Van (bakwagen) die volledig is uitgerust met nieuwste Thorlux-producten en -technologieën. De Van beschikt over de nieuwste SmartScan- technologie. SmartScan is een draadloos lichtregelsysteem waarmee gebruikers hun energieprestatiegegevens kunnen bewaken en toegang krijgen tot volledige operationele informatie voor alle SmartScan verlichting- en noodverlichtingsarmaturen.

Enthousiaste reacties

Wij hebben al verschillende plekken in Nederland bezocht en de reacties zijn enthousiast. Bezoekers vinden het prettig dat de kennis bij hun op locatie wordt gebracht en ze vinden het leerzaam om meer te weten over slimme verlichtingsoplossingen. Een bijkomend voordeel is dat ook gelijk verschillende collega’s kennis kunnen maken met de producten en technieken.

SmartScan van on tour van Thorlux verlichting

Boek een afspraak

Nieuwsgierig geworden? Boek een afspraak via onderstaand formulier en dan komt de SmartScan Van bij jou op locatie! Wij zorgen voor wat lekkers bij de koffie. Tot snel!

SmartScan Van on tour boeken

Meer weten over het slimme SmartScan lichtregelsysteem?

SmartScan

SmartScan lichtregelsysteem

SmartScan is een revolutionair draadloos systeem dat het mogelijk maakt alle verlichting online en centraal te sturen en monitoren.

Human Centric Lighting

ColourActive (Human Centric Lighting)

ColourActive maakt gebruik van moderne led-technologie om zo de natuurlijke dag- en nachtcyclus na te bootsen.

Lichtoplossingen bij Kentalis

Thorlux zorgt voor de verlichting bij Kentalis onderwijs in Doetinchem

Kentalis Doetinchem is een school voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. De verlichting was toe aan vervanging en er werd gekozen voor SmartScan verlichting van Thorlux. Door de vervanging van tl naar led wordt er een aanzienlijke besparing gerealiseerd.

Wil je de SmartScan Van on tour boeken?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Meer weten over het SmartScan lichtregelsysteem?

Download de whitepaper over SmartScan.