Radiance Recessed 6695 lm Low Glare Non-dimming

De Radiance is een 600×600 verlichtingsarmatuur. Hierdoor is hij zeer geschikt voor montage in systeemplafonds. Doordat de Radiance rand-verlicht is, is de inbouwdiepte slechts 81mm.

De Radiance bestaat uit een robuuste, zilverkleurige geanodiseerde aluminium body. Deze armatuur maakt gebruik van randverlichting, waardoor de inbouwdiepte inclusief connector beperkt is tot slechts 81 mm. Door de afmeting van 597 x 597 mm past de Radiance perfect in een systeemplafond.

Deze armatuur is voorzien van speciale optieken die zorgen voor een lage verblindingsgraad, namelijk UGR <19 of LG7 (<3000 cd/m² @ 65º).

LUX GUARD van Thorlux is een gepatenteerd ontwerp voor het delen van led-circuits. Als een led uitvalt, wordt de stroom ervan gedeeld via aangrenzende led-circuits, waardoor de helderheid van de overgebleven leds iets toeneemt. Zo wordt de lumenoutput gecompenseerd en zorgt LUX GUARD ervoor dat de armatuur de ontwerp lumenprestatie blijft leveren. Natuurlijk worden de onderhouds- en reparatiekosten hiermee meteen ook wezenlijk verlaagd!

SmartScan van Thorlux maakt het doelgericht monitoren en beheren van armaturen mogelijk. Bij voldoende daglicht dimmen de armaturen zichzelf automatisch terug en gaan zelfs helemaal uit. Het energieverbruik wordt bijgehouden in een centrale web-portal. Op diezelfde portal is de status van de installatie als geheel, per groep of desgewenst van elk individueel armatuur af te lezen, ook met een interactieve plattegrond. Lichtregelingen kunnen vanaf de werkplek online gedaan worden en er is een volledige vrijheid om verschillende scènes in te programmeren. Daarbij hebben de SmartScan sensoren de mogelijkheid om andere data te meten en te monitoren. Denk hierbij aan temperatuur, het CO2 gehalte en de ruimtebezetting. Vanzelfsprekend is al deze informatie beschikbaar in de online portal. Famostar SmartScan noodverlichtingsarmaturen kunnen op hetzelfde SmartScan portal geïntegreerd worden, waardoor op de meest eenvoudige wijze voldaan wordt aan de wettelijke eis tot het bijhouden van een logboek. Dit alles maakt SmartScan een innovatieve one-stop-shop in duurzaam gebouwbeheer.

Alle Thorlux armaturen worden ontwikkeld, geproduceerd en getest in onze fabriek in Redditch, in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Dit zorgt er onder andere voor dat wij grip houden op onze emissies en afvalstromen en op welke materialen er gebruikt worden bij het produceren van onze armaturen. Daarnaast produceren wij onze eigen led technologie, waardoor wij zeker weten dat wij superieure kwaliteit leveren. Bovendien worden ál onze armaturen getest voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren waar wij achter staan. Niet voor niets spreken wij van Thorlux kwaliteit.

Toepassing

Functie
Paneel
Toepassing
Kantoor, Utiliteit, Onderwijs, Presentatie en verkoop
Montagewijze
Plafond inbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
Minimum temperatuur
kamertemperatuur
Maximum temperatuur
kamertemperatuur
IP-klasse
IP20

Video

Montagewijze
Plafond inbouw
Noodverlichting geïntegreerd
Optioneel
IP-klasse
IP20
IK-klasse
IK08
Dimbaar
Nee
Luxguard
Ja
Kleurweergave-index
Ra > 80
Verbindingswaarde
UGR < 22
Lichtstroom
5.000-10.000 lumen
Aansluitvermogen
50 - 75W
Powerfactor
> 0.90
Kleurtemperatuur
4000 K
Materiaal
Geanodiseerd aluminium frame met polycarbonaat diffuser
Aansluitvermogen
59W
Lichtstroom
6695 lm
Spanning
230V AC/DC
Kleur
zilver
Afmetingen
597 x 597 x 81 mm
Klasse
1
Levensduur 25°C
67K L80/B10
energie-efficiëntie
113.5 LL/cW
Verblindingswaarde UGR
X=4; Y=8; S=1H
Axiaal 20.1
Parallel 20.2